Bianca Drăgușanu, fără lenjerie intimă pe Instagram? Ținuta care a ridicat semne de întrebare

Publicat: 14/04/2021 | 11:56

Bianca Drăgușanu a stârnit un val de controverse, după ce s-a filmat într-o ținută creată în atelierul ei. Fanii și-au pus multe semne de întrebare, după ce au văzut-o pe divă.

Aproape zilnic, Bianca Drăgușanu merge la atelierul ei și le arată fanilor noutățile în materie de rochii. Recent, fosta prezentatoare de la Kanal D s-a filmat într-una dintre cele mai noi creații: un compleu, format dintr-un top și o fustă. Ținuta, însă, le-a atras atenția fanilor.

În timp ce croitoresele ei făceau mici ajustări, Bianca Drăgușanu ”prezenta” compleul. Fusta lungă avea două crăpături pe picioare, iar la un moment dat era cât pe ce să se vadă mai mult decât trebuia. Internauții nu erau siguri dacă blondina purta sau nu… lenjerie intimă. (CITEȘTE ȘI: CUM MĂNÂNCĂ BIANCA DRĂGUȘANU CAVIAR. BLONDINA, PRINSĂ PE PICIOR GREȘIT DUPĂ CE A OMIS CÂTEVA NOȚIUNI DE BAZĂ)

Bianca Drăgușanu, fără lenjerie intimă pe Instagram?

Bianca Drăgușanu, înduplecată de Gabi Bădălău

După ce Gabi Bădălău și-a petrecut weekend-ul la munte împreună cu fosta sa soție și cei doi băieți pe care îi au împreună, Bianca ar fi răbufnit. Blondina a publicat două mesaj cu subînțeles: ”Deci, dacă un bărbat te face fericită de ce să nu ai 3, ca să fii de trei ori fericită”, a fost primul mesaj publicat. Ulterior, a venit și cel de-al doilea: ”Unii sunt supărați pe mine doar pentru faptul că ei mă mint și eu nu îi cred”. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU AȘTEAPTĂ DIVORȚUL LUI GABI BĂDĂLĂU CA SĂ SE MĂRITE A TREIA OARĂ)

Semn că au existat ceva probleme în paradis. Marți seară, însă, omul de afaceri a surprins-o pe vedetă cu un buchet de trandafiri roșii, iar lucrurile par să fi revenit din nou pe făgașul normal.