Bianca Drăgușanu face trafic de… leuștean! Vedeta și-a pus verdețurile și pe cap! VIDEO

Publicat: 09/04/2020 | 21:23

După ce în urmă cu o săptămână și-a anunțat fanii pe contul de socializare că s-a apucat să facă trafic de leuștean, pentru că este foarte greu de găsit pe piață în această perioadă de pandemie, Bianca Drăgușanu a ajuns chiar să și-l pună pe cap! Imagini nemaivăzute cu sexy blondina.

Bianca Drăgușanu pare că se plictisește teribil, izolată în luxoasa reședință a lui Alex Bodi din Mediaș.  Vedeta postează pe internet diferite challenge-uri și jocuri pe aplicația TikTok. Recent, aceasta s-a filmat în timp ce avea pe cap o legătură de leuștean. Să aibă, oare, intenția de a-l găti? Vedeta, însă, a recunoscut deseori că nu este o bună bucătăreasă și nici nu intenționează să stea la cratiță. Așadar, folosește legumele și verdețurile doar pe post de ”insta story”.

@bianca.dragusanu1♬ original sound – bianca.dragusanu1

CITEȘTE ȘI: Anna Lesko, cea mai sexy bucătăreasă! Cu ce bunătate le face poftă fanilor săi pe internet

Bianca, izolată la casa de lux a lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu nu duce lipsă de nimic în această perioadă. Vedeta are parte de tot confortul pe care l-a dorit, potrivit fotografiilor pe care blondina le-a postat pe contul personal de Instagram. Vila lui Alex Bodi este extrem de spațioasă și decorată cu foarte mult bun gust. În plus, în grădină există și o piscină, unde, cu siguranță, prezentatoarea TV și partenerul ei se relaxează regulat.