Bianca Drăgușanu divorțează astăzi. Actul care dovedește adevărul, făcut public

Publicat: 10/03/2020 | 11:41

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt acum, deși au avut nenumărate despărțiri și împăcări de-a lungul timpului, din ce în ce mai aproape de divorț. Se pare că bărbatul ar fi chemat-o pe soția sa, pe 10 martie, la notar pentru a finaliza divorțul.

Informația a fost confirmată de un document publicat de Spynews.ro care relevă în același timp faptul că Alex Bodi a fost cel care a înaintat actele de divorț.

Bianca a tras de relație, dar…degeaba

Fanii Biancăi Drăgușanu știu deja că relația cu Alex Bodi nu mai mergea de ceva vreme. De ziua ei, chiar ea a venit la TV și, prin lacrimi, a povestit despre greutățile întâmpinate în căsnicie. „Eu tot încerc de un an jumătate să fiu cea mai bună variantă a mea şi să fiu o femeie cu care consideră că orice bărbat are motive să se mândrească.

Ideea este că eu sunt un om foarte mândru de mine şi de realizările mele, nu ma ce să-mi reproşez din niciun punct de vedere. Mai ales în relaţia pe care o am cu actualul meu soţ. Consider că merit să fiu iubită şi să primesc ceea ce dau. Am aşteptări prea mari!”, spunea Bianca Drăgușanu.

De curând, mama vedetei de televiziune a încercat să medieze conflictul dintre cei doi, însă aceasta a fost agresată verbal și aproape fizic de Alex Bodi. Aflați într-un parc, în timp ce Bodi se certa cu Drăgușanu la telefon, mama Bincăi încerca să-l liniștească.