Bianca Drăgușanu, dezvăluiri la Vorbește lumea: ”Acum suflu și în iaurt…” Ce spune vedeta despre cea de-a treia căsătorie

Publicat: 05/06/2020 | 13:15

Invitată în emisiunea ”Vorbește lumea” de la Pro TV, Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri senzaționale. Vedeta nu exclude cea de-a treia căsătorie, iar în ceea ce privește bătrânețea se vizualizează drept o femeie… tânără sexy.

Bianca Drăgușanu a povestit  în timpul emisiunii ”Vorbește lumea” că – atunci când se va căsători pentru a treia oară, neexcluzând un astfel de scenariu după ce s-a despărțit de Victor Slav și de Alex Bodi – va avea grijă să analizeze foarte serios pe cine alege, fiind convinsă va reuși să descopere partenerul de viață ideal, bărbatul care să o înțeleagă și care să o accepte exact așa cum este.

„Cred ca după 1 an de stat cu cineva poți să-ți dai seama daca ești compatibil cu partenerul tău. Daca vezi că aceasta compatibilitate nu este potrivită, atunci trebuie să te iei să pleci. Dumnezeu mi-a dat semne și m-a pus să învăț lecții. Acum suflu și-n iaurt”, a mărturisit Bianca Drăgușanu la ”Vorbește lumea”, potrivit huff.ro. (CITEȘTE ȘI: INTERZIS CARDIACILOR! PRIMELE IMAGINI CU POSTERIORUL TUNAT AL BIANCĂI DRĂGUȘANU)

Bianca Drăgușanu: ”Trăiesc fiecare zi ca fiind ultima”

Ca mod de viață, Bianca Drăgușanu trăiește la superlativ. Percepe fiecare zi din viața ei ca fiind ”ultima”, iar în ceea ce privește bătrânețea este convinsă că va fi ”o bătrână tânără și sexy”.

Pe de altă parte, sexy-blondina spune că duce o viață ”sportivă”. Nu bea alcool, nu fumează, nu consumă mult zahăr. Iată că Bianca pare a deține toate ingredientele unei ”rețete” care poate lupta, cu succes, împotriva inevitabilului proces de îmbătrânire.

„Mă simt în fiecare zi ca la 25 de ani chiar dacă am 38.  Trăiesc fiecare zi ca fiind ultima, iar la bătrănețe mă vad o bătrână tânără și sexy. E normal să îmbătrânești, nu fumez, nu beau alcool, nu consum mult zahar și nu pentru că încerc să evit îmbătrânirea, că pâna la urmă este un proces normal al vieții”, a mai declarat Bianca Drăgușanu. (VEZI ȘI AICI: LOVITURĂ DE TEATRU! SE ÎMPACĂ BIANCA DRĂGUȘANU CU CĂTĂLIN BOTEZATU?! CREATORUL DE MODĂ A ȚINUT SĂ SE AFLE DE LA EL: „ÎNTR-O RELAȚIE..”)