Bianca Drăgușanu, dată de gol de Andreea Mantea. Ce a găsit prezentatoarea TV în geanta Biancăi

Publicat: 03/01/2021 | 13:34

 

Andreea Mantea și Bianca Drăgușanu au fost protagonistele unui moment extrem de ciudat. În cadrul emisiunii pe care Mantea o prezintă la Kanal D, a mers într-o vizită acasă la Bianca Drăgușanu. Ce a găsit acolo a lăsat-o cu gura căscată. Și nu doar pe ea, ci și pe telespectatori. 

Andreea Mantea a revenit în fața telespectatorilor cu un reality show-ul “Trăiri alături de Andreea Mantea”, în care-și expune viața ei, dar și a altor vedete. Bruneta intră în casele acestora, stă cu ei la povești, dar le și cotrobăie prin lucruri. Un episod de genul acesta a avut loc și în casa Biancăi Drăgușanu, mai exact în dressing-ul vedetei. Știm foarte bine că Bianca este întotdeauna bine îmbrăcată și deține accesorii, pantofi și poșete de sute de mii de euro, iar acest lucru bineînțeles că i-a stârnit interesul și Andreei Mantea.

Bianca Drăgușanu, prinsă cu „tămâia ” în poșetă

La un „control” mai atent făcut de prezentatoarea de la Kanal D, aceasta a descoperit că Bianca Drăgușanu are „tămâie” în poșetă. Pe stilul „Eu nu ies din casă fără 1000 de euro cash” , așa pare să funcționeze și Bianca Drăgușanu „Eu nu ies din casă fără tămâie în poșetă”.  

 

 

Andreea Mantea: „Are tămâie în geantă”

În timp ce-i lua poșetele la verificat să vadă dacă o prinde cu mâța-n sac sau mai bine zis, dacă o prinde cu vreo poșetă fake, Andreea Mantea a avut parte de o surpriză. Bruneta a găsit un pliculeț cu „tămâie” nu i s-a părut nimic ciudat, căci după cum chiar ea afirmă și prin poșetele ei mai găsești așa ceva. Doar că reacția Biancăi nu a fost deloc pe măsura așteptărilor. Blonda s-a fâstâcit, nu a mai știut ce să zică și imediat a luat poșeta și a pus-o înapoi în dressing.

Andreea Mantea: ” Are tămâie la ea în geantă.” 

Bianca Drăgușanu: „âbâb … lasă-l aici. „

Andreea Mantea: ” Ca să te protejeze. Taci mă, că e bine, că și eu am! 

Bianca Drăgușanu: ” Dar nu te uiți în geantă și arăți pe cameră, serios acum. „

Andreea Mantea: ” Păi, dar e de bine. Eu te laud, eu te laud.” 

După reacția Biancăi și a Andreei Mantea, mulți cârcotași ar putea spunea că numai tămâie nu e în acel pliculeț. Dar, nu avem de unde să știm niciodată ce poți să găsești în poșeta unei femei, așa că mergem pe „mâna ei”.

CITEȘTE ȘI: „BIANCA DRĂGUȘANU, REVELION DE TOP CU „BRIGADA” ÎN DUBAI. VEDETA A „BIFAT” TOT: FESTIN CU ȘAMPANII DE LUX, PLAJE PLINE, SHOPPING LA MAXIM