Bianca Drăgușanu continuă războiul cu Daria Radionova. Blondina, mesaje dure la adresa iubitei fostului soț: „Îți ruinează iubirea”

Publicat: 07/06/2020 | 16:23

Nicio zi nu trece fără ca Bianca Drăgușanu și Daria Radionova să se confrunte în mediul online! Cele două se atacă prin tot felul de mesaje controversate, care mai de care mai răutăcioase și au pornit un adevărat război. Să fie de vină, oare, inima și iubirea lui Alex Bodi?

Bianca Drăgușanu continuă seria mesajelor controversate la adresa iubitei fostului soț. Pe contul său de Instagram, blondina a postat mai multe fotografii cu mesaje care mai de care mai interesante, toate cu referire atât la rivala ei, cât și la Alex Bodi.

NU RATA – DARIA RADIONOVA IESE LA ATAC! IUBITA LUI ALEX BODI, MESAJ DUR PENTRU BIANCA DRĂGUȘANU: „NU ÎNCERCA SĂ ADUNI OAMENI CARE SĂ MĂ URASCĂ…”

Prin intermediul mesajelor respective, Bianca Drăgușanu își informează fanii că face orice poate să lase trecutul în urmă și să se distanțeze de oamenii care îi dau o stare proastă.

„Șterge, nu mai urmări, scoate de la prieteni, blochează, elimină și deconectează orice legătură cu ceva sau cineva care îți ruinează pacea, iubirea și fericirea. Nu doar în social media, ci și în viața reală. Nu ai nevoie să fii în preajma celor care nu îți văd și nu îți apreciază valoarea” a fost unul dintre mesajele Biancăi Drăgușanu, de pe Instagram.

Bianca Drăgușanu a intuit că este înșelată cu Daria Radionova

Mai mult, printre multe mesaje postate de Bianca se regăsește unul extrem de interesant, în care vedeta le dă de înțeles fanilor săi că a intuit faptul că Alex Bodi o înșeală cu Daria Radionova.

CITEȘTE ȘI – BIANCA DRĂGUȘANU, DEZVĂLUIRI LA VORBEȘTE LUMEA: ”ACUM SUFLU ȘI ÎN IAURT…” CE SPUNE VEDETA DESPRE CEA DE-A TREIA CĂSĂTORIE

„Intuiția ei a fost super-puterea ei preferată” a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram. Cu toate că postează diverse mesaje cu privire la Alex Bodi și la Daria Radionova, Bianca Drăgușanu nu suferă după despărțirea de fostul soț. Mai mult, blondina arată mai bine ca niciodată și încearcă să-și ocupe timpul cu activitățile sale preferate, precum și să stea în compania micuței Sofia.