Bianca Drăgușanu, comportament suspect la NUBA! Sunt semne că…

Publicat: 06/01/2020 | 22:59

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase, care s-ar putea transforma în știrea-bombă a începutului de an. Alex Bodi a comandat o caravană de șampanii la NUBA, dar Bianca Drăgușanu s-a ”tras deoparte”.  Vedeta a avut un comportament care ridică anumite semne de întrebare… (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU & IUBI AU ALERGAT DEZBRĂCAȚI PRIN HOTEL)

În primul weekend din 2020, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Bianca Drăgușanu și pe soțul ei, Alex Bodi, în unul dintre cele mai selecte cluburi din București, NUBA, acolo unde cei doi au ales să se distreze alături de câțiva prieteni. (NU RATA: SURPRIZA URIAȘĂ PE CARE I-A FĂCUT-O MUSCULOSUL ALEX BIANCĂI DRĂGUȘANU, CU CÂTEVA ZILE ÎNAINTE DE CRĂCIUN)

Bianca, foarte reținută!

Vedeta a etalat un comportament… suspect la NUBA. Cu toate că Alex Bodi a comandat, în repetate rânduri, mai multe sticle de șampanie, blondina a preferat să bea doar apă, pe tot parcursul serii. Și – mai mult decât atât – dacă, până acum, vedeta se distra frenetic ori de câte ori ieșea în club, de data aceasta Bianca Drăgușanu a petrecut mai mult pe scaun, puține fiind momentele în care s-a ridicat și a dansat alături de partenerul ei.

Bianca și Alex Bodi au petrecut la NUBA

Analizând comportamentul blondinei, s-ar putea spune că Bianca dă semne că ar fi… însărcinată, iar motivul împăcării cu Alex Bodi s-ar dovedi, astfel, mai mult decât plauzibil. Nu este exclus, prin urmare, ca, în curând, vedeta să facă marele anunț. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, promite să vă țină la curent cu toate noutățile legate de acest caz. (NU RATA: VA FI PRIMUL DIVORȚ AL LUI 2020 ÎN SHOWBIZ! ”REGELE MANELELOR” ÎȘI RENEAGĂ FIUL NOU-NĂSCUT)

Bianca Drăgușanu a fost mai mult decât reținută în club

Revelion cu pene și măști în Alpii Francezi

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au decis să petreacă sfârșitul de an într-o stațiune exclusivistă – Courchevel -, recunoscută pentru turiștii cu faimă și conturi ”grase” care vin pentru a se relaxa. Partenerul de viață al Biancăi s-a aflat la volanul bolidului de lux cu care au ajuns în stațiune, la aproape 2.000 de metri, iar la destinație s-a putut observa, cu ușurință, că între Bianca și soțul său nu mai există nicio… asperitate conjugală.

Sunt ca doi porumbei, cum se spune, iar împăcarea este mai dulce ca niciodată. În ceea ce privește noaptea de Revelion, Bianca și soțul său au participat la o petrecere tematică. Sexy-blondina a ales o mască venețiană, cu pene negre, iar Alex Bodi… un coif de indian.(NU RATA: VIITORUL SOȚ AL SIMONEI HALEP ȘI-A PUS BANII LA ADĂPOST! CUM A „TRECUT” TOTUL PE NUMELE MAMEI)

Bianca Drăgușanu, Revelion spectaculos în Alpii Francezi

Bianca Drăgușanu a divorțat de Victor Slav în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

În prezent, fosta prezentatoare se află la al doilea mariaj. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)