Bianca Drăgușanu, cină romantică alături de noul iubit. Cu ce surprize a surprins-o bărbatul, după ce s-a aflat că Alex Bodi va fi cercetat în arest la domiciliu | VIDEO

Publicat: 18/12/2020 | 21:58

Bianca Drăgușanu și noul iubit au ieșit în această seară la o cină romantică într-un restaurant din București. Bărbatul a surprins-o cu un buchet uriaș de trandafiri roșii, o decorațiune splendidă de Crăciun, dar și un alt cadou de lux, despre care fosta prezentatoare nu a dezvăluit nimic, deocamdată. Ieșirea celor doi îndrăgostiți a avut loc la scurt timp după ce s-a aflat că fostul ei soț, Alex Bodi, va fi cercetat în arest la domiciliu.

Bianca Drăgușanu, cină romantică alături de noul iubit

Pe două dintre filmările realizare de divă noaptea trecută, când a petrecut alături de prietenii apropiați, iar Tzancă Uraganu le-a făcut un show pe cinste, ea a dansat ținând de mână un bărbat; ba chiar au avut gesturi ca între îndrăgostiți. Mai mult, după cum puteți vedea în video, dar și în galeria foto, la un moment dat, ea a făcut un semn prin care sugerează că va păstra o vreme relația amoroasă secretă. De altfel, și în această seară, când a luat cina alături de individul misterios, ea nu i-a arătat chipul.

După cum se observă în imaginea de mai jos, Bianca Drăgușanu și bărbatul cu care s-ar iubi s-au relaxat It Cucina, localul în care obișnuia să meargă alături de fostul soț. De altfel, fanii vedetei s-au împărțit în două tabere: în timp ce unii cred că ea s-ar fi împăcat cu Alex Bodi, alții sunt de părere că Cengiz Şıklaroğlu ar fi venit în România. Adevărul… îl va dezvălui chiar creatoarea de modă, așa cum ne-a obișnuit în ultima vreme. În plus, milionarul din Mediaș și-a asumat relația cu Daria Radionova înainte să fie arestat preventiv; iar afacerista este în prezent în vila lui din București, unde i-a pregătit multe suprize – șatena a dezvăluit ce o atrage cel mai mult la partenerul său de viață.

Unii dintre fanii Biancăi Drăgușanu cred că bărbatul alături de care a luat cina ar fi, de fapt, fostul soț. Iar unii dintre cei care au văzut imaginile publicate de divă noaptea trecută sunt de părere că nu este Alex Bodi cel cu care a ieșit azi © Instagram
Unii dintre fanii Biancăi Drăgușanu cred că bărbatul alături de care a luat cina ar fi, de fapt, fostul soț. Iar unii dintre cei care au văzut imaginile publicate de divă noaptea trecută sunt de părere că nu este Alex Bodi cel cu care a ieșit azi © Instagram

Nu rata: Cengiz Şıklaroğlu și-a “topit” kilogramele în plus de dragul fostei prezentatoare, Bianca Drăgușanu?! Milionarul cerchez îi îndeplinește româncei multe dintre dorințe

Mustafa, unul dintre prietenii din Istanbul ai milionarului cerchez, s-a numărat printre primii care au reacționat la postarea Biancăi Drăgușanu din această seară.

Bianca Drăgușanu a trecut prin două divorțuri

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Vezi și: Bianca Drăgușanu, fotografiată complet goală în cearșafuri. Imaginea HOT a încins imaginația domnilor

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.
Fosta prezentatoare de la Kanal D s-a căsătorit civil cu Alex Bodi pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Bianca Drăgușanu a divorțat de afaceristul extravagant din Mediaș la notar pe 10 martie 2020. Ulterior, ei s-au împăcat, deși milionarul s-a afișat o vreme cu Daria Radionova. Luna trecută, cei doi foști soți au fost protagoniștii unui episod traumatizant suprins de paparazii CANCAN.ROimaginile au scandalizat pe toată lumea, iar ei au fost puși la zid. Deși au încercat să își mai acorde o șansă, la începutul lunii trecute, Bianca Drăgușanu a anunțat indirect despărțirea definitivă de partenerul bătăuș.