Bianca Drăgușanu, cerută din nou ”în căsătorie” de soțul ei. S-a întâmplat chiar în ziua de Crăciun

Publicat: 26/12/2019 | 14:10

Showbizul autohton are parte de o nouă surpriză în ”telenovela” ale cărei personaje principale sunt sexy-Bianca Drăgușanu & soțul. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un astfel de gest tandru din partea musculosului, dar iată că nimic nu este imposibil atunci când este vorba despre cei doi.

Chiar în ziua de Crăciun, soțul Biancăi i-a pus un alt inel pe deget, ceea ce s-ar putea traduce prin aceea că bărbatul nu vrea să o piardă pe blondină. Împreună și, totodată, despărțiți, părea a fi motto-ul familiei, numai că lucrurile s-au precipitat, iar romantismul a dat în clocot.

Încă un inel pe degetul Baincăi. Se reintră în normalitate?

Bianca Drăgușanu, goală în dormitor împreună cu soțul ei

După ce s-au împăcat înaintea pronunțării divorțului, Bianca Drăgușanu și soțul ei sunt nedespărțiți. Fosta prezentatoare îl însoțește la întâlnirile de afaceri, ies împreună la restaurante de lux, nu omit antrenamentele de la sală și… se bucură unul de altul în dormitor. Cei doi s-au fotografiat în intimitate, iar mulți dintre internauții care au văzu imaginea HOT sunt convinși că aceasta ar fi fost realizată după o partidă de amor. După cum se poate observa în fotografie, Bianca poartă una dintre cămășile albe ale partnerului ei de viață, care este deschisă pe piept, dar… fiindcă acesta stă în fața divei, acesteia nu i se văd sânii.