Bianca Drăgușanu, ce veste, după ce a primit buchetul de trandafiri: Alex Bodi a scăpat de arestul la domiciliu!

Publicat: 03/05/2021 | 18:20

Veste mare pentru Alex Bodi! Afaceristul din Mediaș a scăpat de arestul la domiciliu! Așa că este liber să trateze față în față împăcarea cu Bianca Drăgușanu, pe care o ”tatona” de la distanță, ultima dată cu un imens buchet de trandafiri. 

Bianca Dragușanu este din nou o femeie liberă, motiv pentru care Alex Bodi a profitat de ocazie si i-a trimis un buchet cu 150 de trandafiri. Imaginile aveau să dovedească faptul că ”musculosul” încă are sentimente puternice pentru ea. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI ȚIN LEGĂTURA PRIN MESAJE?! GABI BĂDĂLĂU A FĂCUT UN SCANDAL MONSTRU)

Bianca Drăgușanu, ce veste, după ce a primit buchetul de trandafiri: Alex Bodi a scăpat de arestul la domiciliu!

Iar în replică, Bianca preciza, tot într-o postare, că ”omul când iubește iartă, dar când începe să ierte de prea multe ori, acel om nu mai iubește”. Se pare că, din nou, diva se lasă greu în fața eforturilor lui Bodi de a o recuceri. Vedeta a postat buchetul de trandafiri pe contul ei de Instagram, atașând o inimă albastră în imagine. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU, GESTURI OBSCENE EVIDENTE DUPĂ DESPĂRȚIREA LUI ALEX BODI DE DARIA RADIONOVA)

Alex Bido a fost reținut, în urmă cu aproximativ cinci luni, și acuzat de trafic de persoane și proxenetism. Avea să fie plasat în arest la domiciliu, apoi măsura s-a transformat în control judiciar. Dar pentru că a încălcat legea, a fost pus din nou în arest la domiciliu. Acum, e liber din nou, cel puțin până la finalizarea procesului care va începe odată ce dosarul va fi complet.