Bianca Drăgușanu calcă pe urmele Monicăi Gabor?! Și-a luat șofer tinerel și a devenit “bonă” pentru…

Publicat: 10/06/2020 | 23:24

După divorțul de Alex Bodi, fosta prezentatoare TV a fost suprinsă în ipostaze uluitoare. Bianca Drăgușanu dă semne că ar călca pe urmele Monicăi Gabor. Sexoasa blondină și-a luat șofer tinerel și a devenit și… „bonă” pentru cățel. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de-a dreptul savuroase.

Despărțirea de musculosul afacerist Alex Bodi pare că a schimbat-o radical pe Bianca Drăgușanu. Vedeta pare să calce pe urmele fostei doamne Columbeanu. Zilele trecute, fosta prezentatoare TV a fost surprinsă într-o ipostază mai puțin obișnuită. CANCAN.RO a întâlnit-o pe Bianca Drăgușanu în parcarea unui renumit restaurant din zona Herăstrau. În mod de-a dreptul surprinzător, vedeta a ocupat locul din dreapta-față al bolidului de lux pe care-l deține, iar la volan s-a aflat un tinerel. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU, APARIȚIE PERICULOS DE MULATĂ, DUPĂ DIVORȚUL DE ALEX BODI. S-A APLECAT SPRE PORTBAGAJ ȘI…)

„Bone” pentru cățeluși

Fosta prezentatoare TV pare că să fi adoptat „stilul” Monicăi Gabor. În urmă cu câțiva ani, pe când era căsătorită cu Irinel Columbeanu, Monica a fost prima vedetă autohtonă care și-a angajat un manechin pe postul de șofer. Din câte se pare, șoferul Biancăi Drăgușanu e și mai calificat. Și asta pentru că, atunci când nu se află la volan, tinerelul pare să împartă cu Bianca rolul de „bonă” pentru patrupedul vedetei.

În cazul Monicăi Gabor, „bona” era chiar ea, iar cățelul îi aparținea unei prietene și era plimbat într-o geantă de fițe.

După ce au coborât din mașină, Bianca Drăgușanu și-a întâmpinat prietenii pe care presupunem că i-a invitat la restaurant, iar tinerelul s-a îndreptat către bancheta din spate, de unde a luat-o cu mare grijă pe cățelușa Biancăi. Ce să mai, puștiul pare să fie omul de încredere al sexoasei blondine. (VEZI ȘI: CUM TRECE BIANCA DRĂGUȘANU PESTE DESPĂRȚIREA DE ALEX BODI AM FILMAT-O LA TERASĂ CU…. + DE CE A DAT FOC BUCHETULUI DE TRANDAFIRI “A ARS. NU MĂ…”)

Bianca Drăgușanu are șofer tinerel, cu care împarte și rolul de „bonă” pentru cățel

Bianca și Bodi n-au rezistat în izolare!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, ruptura s-a produs chiar în primul weekend după ieșirea din starea de urgență. După ce ar fi fost protagoniștii unor momente tensionate, în care și-ar fi reproșat mai multe lucruri, cei doi ar fi decis să meargă pe drumuri separate.

Conform apropiaților celor doi, imediat după ce au pus punct relației, Alex Bodi a părăsit Capitala și a mers la Mediaș, iar sexoasa blondină s-a văzut nevoită să părăsească vila impunătoare din Pipera, acolo unde au locuit împreună în ultima perioadă. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A AFLAT CĂ VICTOR SLAV ARE O NOUĂ IUBITĂ: „AȘTEPT CU NERĂBDARE SĂ NE..”)

”Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. După ce au decis să o «rupă», Alex a plecat la Mediaș, iar Bianca s-a întors în apartamentul ei din București, pentru că nu cred că mai are ce să caute în vila din Pipera. De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv”, a declarat un apropiat al celor doi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Bianca Drăgușanu calcă pe urmele Monicăi Gabor?!

Alex Bodi pare să o cucerească pe Daria Radionova cu „armele” folosite în relația cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi nu-și mai ascunde relația cu Daria Radionova și, mai mult de atât, încearcă să o cucerească și să o impresioneze prin aceleași metode pe care le-a aplicat și în cazul Biancăi Drăgușanu. Recent, afaceristul din Mediaș n-a mai putut să îndure dorul de iubita lui din Londra, așa că s-a decis să îi facă acesteia o vizită. Și nu o vizită oarecare, căci a închiriat un avion de lux, a îmbrăcat cel mai elegant costum și a pornit la drum.

Vă reamintim că, imediat după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu a fost agresată de Alex Bodi, acesta a închiriat un avion privat și a venit direct în România, din Londra, pentru a o împăca. Mai mult, i-a oferit în dar și o geantă Chanel, a cărei valoare se ridică la 6.000 de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)