Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Oanei Zăvoranu, după ce bruneta s-a luat de ea: „Ești prea perversă și nesimțită”

Publicat: 08/12/2020 | 18:01

După ce Oana Zăvoranu a atacat-o pe Bianca Drăgușanu, blondina nu s-a lăsat cu una, cu două și a ieșit la rampă, aruncând cuvinte dure la adresa acesteia. Bianca a dat de pământ cu Oana Zăvoranu și nu a avut nicio reținere să o jignească pe cea care a vorbit urât despre ea.

Războiul dintre Oana Zăvoranu și divele din showbiz prinde un alt contur. Simțindu-se atacată de ea, Bianca Drăgușanu a ieșit și ea la atac și nu s-a sfiit să spună ce crede despre cea care a numit-o în fel și chip.

Tocmai de aceea, pe contul ei de Instagram, Bianca a făcut un video în cadrul căruia vorbește despre Oana Zăvoranu și o numește pe aceasta nesimțită și prefăcută.

”Tot stau și reflectez dacă să consum din energia mea prețioasă pentru una care este o naturală și o prețioasă ea și o deșteaptă. Și da, de naturală este foarte naturală. Ești naturală și în cerul gurii, acolo ești cea mai naturală. M-ai impresionat, nu mai pot! Oare să zic sau să nu zic despre tine, nu meriți atenția mea, ești prea perversă și nesimțită și ești foarte prefăcută, dar lumea știe deja. Naturalo în cerul gurii, nebuno care ești nebună. Norocul multora este că eu chiar am treabă, nu o ard așa, să stau să urmăresc ce fac toate româncele noastre frumoase care se descurcă. Eu chiar am treabă, eu alerg de dimineața până seara, eu nu fac pe moca nimic. Nimic!”, a spus Bianca Drăgușanu, plină de nervi.

Bianca Drăgușanu, mesaj de ultimă oră pentru Oana Zăvoranu

Pentru că s-a simțit „călcată pe coadă” de Oana Zăvoranu, Bianca i-a transmis acesteia un mesaj important în care îi spune să o lase în pace.

„Dar problema nu este că trebuie să mă explic, că eu nu am de ce să mă explic, eu am o viață minunată și-mi permit absolut tot ce vreau eu. Problema este că vreau să mă lași în pace, nu-ți mai arăta frustrarea pe mine, că la mine nu ține. Știu deja că ești rea în cerul gurii” a mai spus Bianca Drăgușanu.