Bianca Drăgușanu, apariție periculos de mulată, după divorțul de Alex Bodi. S-a aplecat spre portbagaj și…

Publicat: 08/06/2020 | 23:26

Bianca Drăgușanu dă semne că a trecut peste despărțirea de Alex Bodi. Fosta prezentatoare TV a avut o apariție periculos de mulată în Herăstrău. S-a aplecat spre portbagaj și a provocat palpitații celor din jur. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul savuroase. Atenție, conținut nerecomandat minorilor.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Bianca Drăgușanu în zona Herăstrău din București. Din câte se pare, vedeta a mers, împreună cu o prietenă, la unul dintre localuri pentru a-și comanda câteva delicatese culinare. (NU RATA: BIANCA DRĂGUŞANU DUCE RĂZBOIUL CU DARIA RADIONOVA LA UN ALT NIVEL)

Bianca Drăgușanu, o apariție de neratat

La ieșirea din localul de lux, blondina a acaparat privirile tuturor. Și asta pentru că purta o ținută sport extrem de mulată, care îi punea în evidență fizicul bine definit. În momentul în care Bianca s-a aplecat spre portbagajul bolidului de lux pe care-l conduce, timpul, pur și simplu, s-a oprit în loc, iar privirile tuturor s-au îndreptat către posteriorul tunat al vedetei. Momentele pline de senzualitate pe care Bianca le-a oferit în parcarea localului din Herăstrău se pare că au fost savurate pe deplin de suflarea masculină care se afla în momentul respectiv prin preajmă.

Bianca Drăgușanu, momente pline de senzualitate

După ce a cotrobăit  prin portbagaj și a incitat cu mișcările pline de senzualitate, Bianca Drăgușanu s-a îndreptat din nou spre restaurant, cu un mers sprinten. După forma fizică, se pare că fosta prezentatoare TV a depășit momentele dificile provocate de ”divorțul” de musculosul afacerist cu care a avut o relație extrem de tumultuoasă și presărată cu multe episoade violente.

Mai mult decât atât, Bianca a renunțat la verighetă și pare că se bucură pe deplin de viața de celibatară. Dar nu-i exclus ca în următoarea perioadă vedeta să-și găsească un nou partener de viață. Rămâne de văzut cât își va păstra Bianca statutul de femeie singură. (NU RATA: LOVITURĂ DE TEATRU! SE ÎMPACĂ BIANCA DRĂGUȘANU CU CĂTĂLIN BOTEZATU?! CREATORUL DE MODĂ A ȚINUT SĂ SE AFLE DE LA EL: „ÎNTR-O RELAȚIE..”)

Binca Drăgușanu, ipostaze pline de senzualitate

Război cu actuala iubită a lui Bodi!

Nicio zi nu trece fără ca Bianca Drăgușanu și Daria Radionova să se confrunte în mediul online! Cele două se „înțeapă” prin tot felul de mesaje controversate, care mai de care mai răutăcioase. Să fie de vină, oare, inima și iubirea lui Alex Bodi?

Recent, pe contul său de Instagram, blondina a postat mai multe fotografii cu mesaje care mai de care mai interesante, toate cu referire atât la rivala ei, cât și la Alex Bodi. (VEZI ȘI: CUM TRECE BIANCA DRĂGUȘANU PESTE DESPĂRȚIREA DE ALEX BODI AM FILMAT-O LA TERASĂ CU…. + DE CE A DAT FOC BUCHETULUI DE TRANDAFIRI “A ARS. NU MĂ…”)

„Șterge, nu mai urmări, scoate de la prieteni, blochează, elimină și deconectează orice legătură cu ceva sau cineva care îți ruinează pacea, iubirea și fericirea. Nu doar în social media, ci și în viața reală. Nu ai nevoie să fii în preajma celor care nu îți văd și nu îți apreciază valoarea”, a fost doar unul dintre mesajele Biancăi Drăgușanu, de pe Instagram.

Bianca Drăgușanu s-a întors în „pasul ștrengarului” la restaurant

Bianca Drăgușanu a intuit că ar fi „tradusă” cu Daria Radionova

Mai mult, printre multe mesaje postate de Bianca se regăsește unul extrem de interesant, în care vedeta le dă de înțeles fanilor săi că a intuit faptul că Alex Bodi o înșeală cu Daria Radionova.

„Intuiția ei a fost super-puterea ei preferată”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram. Cu toate că postează diverse mesaje cu privire la Alex Bodi și la Daria Radionova, Bianca Drăgușanu nu pare să suferă după despărțirea de fostul soț. Mai mult, blondina arată mai bine ca niciodată și încearcă să-și ocupe timpul cu activitățile sale preferate, precum și să stea în compania micuței Sofia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)