Bianca Drăgușanu, acuzată de fani că își neglijează fetița. Alex Bodi le-a închis gura răutăcioșilor

Publicat: 12/08/2020 | 16:28

Bianca Drăgușanu este acuzată de fani că își neglijează fetița. Alex Bodi nu a stat cu mâinile în sân! Iubitul vedetei a sărit în apărarea ei și le-a închis gura răutăcioșilor.

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a fost acuzată că își neglijează fetița. Fanii o critică pe vedetă deoarece, de multe ori, o lasă pe micuța Sofia în grija mamei sale. Acest lucru, însă, se întâmplă atunci când Bianca are treburi de rezolvat sau pleacă în vacanță cu Alex Bodi. Blondina îți iubește fetița mai mult decât orice pe lume și o răsfață mereu.

După vacanța petrecută la mare, împreună cu copiii lor, vedeta și afaceristul au plecat într-o escapadă romantică pe Coasta de Azur. Acesta pare a fi și mărul discordiei, care a generat un val de critici pe pagina de Instagram a Biancăi. O fană a pus-o la zid pe vedetă!

„Micuța Sofia ce face? Poate răspunde mama cea denaturată! Bunica nu va fi niciodată mamă!”, a scris o fană.

Alex Bodi nu a stat cu mâinile-n sân și a sărit în apărarea iubitei sale. (CITEȘTE ȘI: ÎN PLINĂ PANDEMIE, SEXY-BLOGGERIȚA DE LA ASIA EXPRESS A ”SPART” UN SFERT DE MILION DE EURO!)

„Eu zic să te potolești…că acum nu ai dreptate. Dacă părinții nu mai sunt împreună, ce? Te-ai găsit tu să arăți cu degetul? Ai familia ta, ai copii? Bucură-te de ei și educă-i cum crezi tu mai bine, dar sper că fără răutatea asta și negativism. Zi frumoasa fără scântei. ????”, a scris Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu se căsătorește din nou cu Alex Bodi

Lucrurile s-au așezat cât se poate de bine pentru cei doi, iar recent blondina a făcut un anunț în direct, în platoul unei emisiuni TV. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi urmează să ajungă din nou în fața ofițerului Stării Civile. (VEZI ȘI: SE PREGĂTEȘTE URMĂTOAREA NUNTĂ DE TOP DIN FAMILIA LUI GIGI BECALI?! NEPOȚELUL LUCIAN A FOST “DOMESTICIT” DE SEXOASĂ ȘI…)

”Am avut 2 soţi, două divorţuri, urmează a treia căsătorie. Din prima căsătorie a rezultat soţia, de a doua nu am ce să vorbesc, este irelevantă. În viaţa mea se petrec atât de multe lucruri frumoase… Tot ce se întâmplă acum, se întâmplă cu un scop”, a spus Bianca Drăgușanu la ”Vorbește lumea”.

Citește și...