Bianca Drăgușanu, „accident” în sala de fitness. Blondinei i-au ieșit sânii pe afară, în timp ce făcea exerciții

Publicat: 25/04/2021 | 16:43

Bianca Drăgușanu a făcut deliciul privitorilor! Blondinei îi place tare mult să se mențină în formă, așa că o face mereu și în felul ei, deci nu este de mirare că inclusiv în sala de fitness este sexy.

Blondina are foarte mare grijă de imaginea ei: are mese regulate, sănătoase și nu se dezice de la activitatea fizică intensă.

Deținătoarea unui trup de invidiat, îmbunătățit prin numeroase intervenții estetice, Bianca Drăgușanu iubește să fie sexy chiar și la sală. Tocmai de aceea, a îmbrăcat un compleu sport super hot, format dintr-o pereche de colanți mulați și o bustieră albă, minusculă, care i-a lăsat sânii la vedere.

Blondina nu a părut deranjată de faptul că bustul impresionant i-a ieșit din bustieră chiar în timpul exercițiilor fizice, așa că și-a continuat liniștită activitatea, spre deliciul tuturor privitorilor săi de pe Instagram, care au rămas fără replică la vederea imaginilor incendiare.

Bianca Drăgușanu, probleme din cauza operației la nas

În urmă cu o lună, Bianca Drăgușanu și-a refăcut piramida nazală, în speranța unui nas perfect. Deși a avut mare încredere că rezultatul o să fie unul pe măsură, diva este dezamăgit. Se analizează mereu în oglindă și tot găsește ceva care o nemulțumește. Însă, Bianca nu își pierde încă speranța, este conștientă că operația a avut loc recent, iar fața ei încă este ușor umflată, așa că va mai trece niște timp până va putea să vadă rezultatul final.

„Am stat și m-am studiat. Nu știu ce m-aș face fără filtrele astea!  Astăzi a trecut o lună de la operația mea de rinoplastie, încă sunt foarte umflată în zona ochilor și în curând trebuie să merg la o consultație la Cluj. Săptămâna viitoare voi fi din nou acolo”, a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram, acum ceva timp.

Sursă foto: captură Instagram