Bianca Drăgușanu a renuțat la machiajul glam. Cum arată vedeta nemachiată

Publicat: 11/12/2019 | 14:39

Bianca Drăgușanu este una dintre femeile cele mai frumoase din show-bizul românesc. Este mereu foarte îngrijită și atentă la toate detaliile look-ul ei. Vedeta este o perfecționistă iar în momentul în care apare în public fiecare element al ținutei  este pus la locul potivit și foarte bine aranjat, de la machiaj, păr, până la haine și accesorii.(CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE VÂNĂTĂILE LUI WHAT’S UP! CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ CE A FOST ÎNCĂTUȘAT)

În ceea ce privește machiajul, Bianca Drăgușanu optează aproape mereu pentru un machiaj glam, care îi oferă o strălucire aparte și îi conturează perfect trăsăturile. Ea nu a apărut niciodată în public nemachiată, mereu acordând o importanță mare felului în care arată și modului în care se prezintă în fața fanilor.(VEZI ȘI: CU TOTUL LA VEDERE! CUM A APĂRUT ÎMBRĂCATĂ BIANCA DRĂGUȘANU AZI-NOAPTE, LA ZIUA DE NAȘTERE A SOȚULUI EI)

Astăzi însă a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu care și-a surprins fanii. Vedeta apare nemachiată în poză și cu un look complet natural, sigurul accesoriu folosit fiind zâmbetul. Fanii au reacționat pozitiv și au spus ca ar vrea chiar sa o vadă mai des așa.