Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi. Doi ani a fost maltratată de afacerist „M-ai bătut și mi-ai luat banii”

Publicat: 16/12/2020 | 12:55

Bianca Drăgușanu a recunosc abia acum că a fost bătută crunt de Alex Bodi. Deși imaginile publicate de CANCAN.RO în urmă cu câteva săptămâni vânătă pe față.

Bianca Drăgușanu a fost sonata, de curând, de fostul său soț din închisoare. Alex Bodi a avut o criză de gelozie în fața blondinei, iar ea nu s-a lăsat deloc în ceea ce privește schimbul de replici. Vedeta i-a reproșat în față că a bătut-o timp de doi ani.

”Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, i-a mai reproșat Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi.

Alex Bodi i-a reproșat încontinuu în discuția telefonica că nu a luptat pentru el în această perioadă și că are o relație cu milionarul turc.

”Nu m-am combinat cu el și o să lămuresc lucrul ăsta. Noi doi suntem doar prieteni, dar eu ție nu trebuie să îți dau nicio explicație. Te rog să îți vezi de relația ta. Nu mă lua cu Prințesă, că nu mai vreau să îți răspund la nimic. Vezi-ți de iubita ta, de femeia ta. Nu te privește pe tine ce fac eu. Te rog frumos să te bazezi pe Daria, Alex.”, i-a transmis Bianca Drăgușanu fostului ei partener în convorbirea telefonică”, i-a spus Bianca lui Alex la telefon.