Bianca Drăgușanu a încălcat carantina ca să îi țină de urât lui Alex Bodi în camera de hotel. Cum s-a dat de gol fosta prezentatoare TV

Publicat: 29/06/2020 | 23:21

Apar amănunte incredibile legate de vizita Biancăi Drăgușanu la hotelul de lux în care fostul soț se află ”în arest”. Vedeta ar fi încălcat carantina și i-ar fi ținut de urât în cameră musculosului afacerist. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și informații uluitoare.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, mai mulți cititori au sesizat că Bianca Drăgușanu ar fi sfidat regulile de prevenire și combatere a noului coronavirus și ar fi petrecut alături de iubitul ei, aflat în carantină instituționalizată.

Vă reamintim că, în urmă cu câteva zile, Alex Bodi a fost oprit de oamenii legii după ce ar fi condus cu 104 km/h într-o zonă unde existau restricții de circulație de 50 km/h. Surse judiciare au declarat, pentru Gândul.ro, că afaceristul trebuia să fie în izolare în perioada 13 iunie-26 iunie, motiv pentru care au fost luate măsurile legale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020. Astfel că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost condus la hotel, pentru a sta în carantină.

„Probele” încălcării carantinei, furnizate chiar de Bianca?!

De asemenea, Alexandru Bodi a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU S-A DUS CU “PACHET” LA FOSTUL SOȚ AFLAT ÎN „AREST” LA HOTEL. A FOST NEVOIE DE UN ASISTENT SĂ CARE TOATE BAGAJELE ȘI…)

Bianca Drăgușanu, pachete
Bianca Drăgușanu, pachete „calificate” pentru iubi, care se află în carantină instituționalizată

Conform informațiilor care ne-au parvenit, zilele trecute, Bianca Drăgușanu nu s-ar fi mulțumit doar să îi ducă un pachet lui iubi, ci i-ar fi ținut și de urât în camera de hotel. Așa se face că dragostea a fost mai puternică decât frica de lege.

Cititorii noștri, care au dat mereu dovadă de vigilență maximă, ne-au sesizat că fosta prezentatoare TV ar fi postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini din interiorul hotelului Ramada, acolo unde Alex Bodi se află în carantină instituţionalizată. (NU RATA: DARIA RADIONOVA A TRECUT UŞOR PESTE DESPĂRŢIREA DE ALEX BODI! CINE E LIBANEZUL CU CARE SE IUBEŞTE ACUM, DUPĂ CE A FOST PĂRĂSITĂ PENTRU BIANCA DRĂGUŞANU)

Bianca ar fi încercat să ascundă faptul că se află la piscina hotelului din București

Pentru a nu da de bănuit că a ”driblat” regulile de combatere și prevenire a noului coronavirus, Bianca Drăgușanu a trecut ca locație Marbella, însorita stațiune din Spania. La o analiză simplă a imaginilor, se poate observa că blondina nu se află nicidecum în Spania. Ea a petrecut la piscină, dar și în camera de hotel în care se află ”închis” fostul ei soț. (VEZI ȘI: FOTO | BIANCA DRĂGUȘANU, AROGANȚĂ ÎN PLINĂ ZI! POLIȚIA A TRECUT PE LÂNGĂ EA)

”Nu se poate să sfideze lumea și pe cei care stau în carantină. Pentru a nu se descoperi ilegalitatea ea minte pe Instagram că e în Marbella de câteva zile, dar e clar că e la Ramada în București”, ne-a scris un cititor fidel.

Bianca s-a fotografiat în camera în care stă fostul ei soț în carantină instituţionalizată

Încă o dovadă

Ca și cum n-ar fi fost destul, pe lângă vizita Biancăi Drăgușanu, în hotelul din București se pare că s-a cazat și una dintre fiicele afaceristului, care a petrecut alături de Bianca Drăgușanu, la piscina hotelului. Mai mult decât atât, la o zi distanță, blondina ar fi scos-o din hotel pe fiica fostului ei soț. Bianca n-a ezitat să se pozeze alături de cea mică în unul dintre saloanele de înfrumusețare pe care le frecventează în București. (NU RATA: CE NOTĂ A LUAT BIANCA DRĂGUȘANU LA EXAMENUL DE BACALAUREAT)

Bianca și fiica lui Bodi, într-un salon din București

”Alex Bodi a scris zilele trecute că fetița lui vine sâmbătă în țară. În condițiile în care el e în carantină, iar fetița a venit din Spania, nu-i normal să stea la piscină, trebuie să stea în izolare”, este de părere un alt cititor, revoltat.

Alex Bodi a scris, pe Instagram, zilele trecute că fetița lui vine sâmbătă în țară.

Dulce împăcare

Pentru fiecare împăcare cu Bianca Dragușanu, musculosul afacerist a trebuit să bage adânc mâna în buzunar. Dacă, la scurt timp după divorț, Alex Bodi i-a oferit blondinei un superb bolid de lux, un Mercedes GLE, ulterior se pare că a schimbat ”tactica”. După ce ar fi tradus-o pe vedetă cu sexoasa rusoaică Daria Radionova, afaceristul și-a ”asigurat” împăcarea cu un buchet de trandafiri, un Pomeranian, dar și un ceas Rolex Cosmograph Daytona Chocolate, estimat la 40.000 de euro.

Fiica lui Alex Bodi a petrecut la piscina hotelului alături de Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a fost soția lui Victor Slav

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.