Bianca Drăgușanu a făcut anunțul: „Am divorțat chiar acum”

Publicat: 10/03/2020 | 12:37

Bianca Drăgușanu a făcut marele anunț. Vedeta a divorțat de Alex Bodi și a redevenit o femeie liberă. Divorțul vine la o zi după ce aceasta a anunțat că vrea să renunțe la căsnicia cu al doilea soț.

Binaca s-a hotărât să încheie legăturile cu Alex Bodi după ce weekend-ul trecut, chiar de ziua ei de naștere, între cei doi a izbucnit un scandal imens. (CITEȘTE ȘI: DUPĂ CE A ANUNȚAT DIVORȚUL, BIANCA DRĂGUȘANU ÎL ACUZĂ PE ALEX BODI DE INFIDELITATE: ”IA-L! ESTE AL TĂU”)

Se pare că cel care a făcut primul pas a fost Alex Bodi, care a inițiat procedura de divorțat. Bărbatul i-a trimis o notificare pentru a se prezenta în fața notarului, iar cei doi au stabilit de comun acord să divorțeze. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A ANUNȚAT DIVORȚUL DE ALEX BODI! SCANDALUL DIN PARC A FOST PICĂTURA CARE A UMPLUT PAHARUL)

Conform celor de la tacataca, Bianca Drăgușanu a confirmat că mariajul cu Alex Bodi s-a încheiat. „Este adevărat! Da. Am divorțat la notar acum”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru tacataca.

Zi de naștere cu peripeții

Bianca Drăgușanu a împlinit 38 de ani, dar nu a avut parte de o zi de naștere așa cu își dorea. Un scandal a izbucnit în familia ei. Aflată în parc cu mama sa și soțul, între cei doi a s-a iscat un conflict major, iar Alex Bodi a fost la un pas de a sări la bătaie, la mama vedetei. A fost chemată chiar și Poliția

Întreg scandalul a pornit de la faptul că Alex Bodi s-a simțit foarte jignit când a fost acuzat de soacra lui ca este agresiv cu fiica ei.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu se află la prima tentativă de divorț, însă de data aceasta lucrurile au fost definitive.