Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum se comportă în “perioada delicată” a lunii: “Eu, la menstruație”. Diva își aruncă papucii până în tavan și se dezbracă nervoasă| VIDEO

Publicat: 14/05/2021 | 13:31

Bianca Drăgușanu și-a surprins recent fanii cu două filmări în care a arătat cum se comportă în “perioada delicată” a lunii. Imaginile cu dezvăluirile fostei prezentatoare au devenit deja virale pe social media. Toate acestea se întâmplă în condițiile în care menstruația încă reprezintă, din păcate, un subiect tabu în numeroase familii de pe întreg mapamondul.

Bianca Drăgușanu, despre cum se comportă în “perioada delicată” a lunii

În vârstă de 39 de ani, Bianca Drăgușanu a publicat pe IG Story două clipuri în care se poate observa cu ușurință care este comportamentul său în zilele în care se află în acea perioadă a lunii. Filmările au fost realizate special pentru contul său de TikTok și, după cum puteți vedea în video-ul de mai jos, înainte să îl încarce, ea a notat pe imagini următorul mesaj: “Me, on my period (n.r.: Eu, la menstruație)”.

La descierea postării de pe TikTok, unde este foarte activă, iubita lui Gabi Bădălău a pus cinci hashtag-uri, respectiv: “#justcrazy #me #???? #sometimes #dragon (n.r.: #PurȘiSimpluNebună #eu #???? #uneori #dragon)”.

@biancadragusanu8##justcrazy ##me ##???? ##sometimes ##dragon♬ original sound – bianca.dragusanu1


Nu rata: Alex Bodi, mărturisiri despre fostele femei din viața lui. Afaceristul nu exclude o împăcare cu Bianca Drăgușanu

Atât în clipul de mai sus, dar și în galeria foto a articolului, unde găsiți imagini și din a doua înregistrare realizată de divă, puteți observa cum închide într-un mod furtunos ușa de la baie, își aruncă papucii până în tavan, renunță la capotul alb și se trântește în pat agitată… supărată.

4 mituri despre menstruație, demontate

1. În timpul menstruației nu trebuie să faci baie sau să te speli pe cap – fals! În realitate, o baie călduță poate ajută la ameliorarea crampelor menstruale.

2. Nu este sănătos să faci sex în timpul menstruației – total neadevărat. Unele femei s-ar putea simți incomod să întrețină relații sexuale în timpul menstruației, însă este perfect normal să faci sex în această perioada, dacă asta îți dorești. Nu există niciun risc pentru sănătate asociat sexului în timpul menstruației. Există chiar dovezi care sugerează că poate ajută la ameliorarea crampelor menstruale.

3. Nu poți rămâne însărcinată dacă faci sex când ești la menstruație – fals! Da, este puțin probabil să rămâi gravidă dacă faci sex în  timpul menstruației și ai o menstruație normală, acest lucru se poate întâmpla. Explicația e simplă: dacă ai o menstruație neregulată sau sângerezi puțin mai mult decât media, fereastra ta fertilă se poate suprapune cu menstruația. Pentru a rămâne însărcinată trebuie să ovulezi, iar acest lucru se întâmplă de obicei după terminarea menstruației.

4. Nu ar trebui să faci exerciții fizice în timpul menstruației – nu este adevărat. În timpul menstruației poți practica orice tip de activitate pe care o faci în mod normal de obicei. În plus, studiile au arătat că exercițiile fizice obișnuite ajută la diminuarea crampelor menstruale.

Descoperă și: Cum s-a transformat Bianca Drăgușanu în “Barbie de România” + Culisele divorțului lui Liviu Guță

Sursa foto principală: Facebook