Bianca Drăgușanu a dat-o pe față și „s-a dat de gol”, intenționat, că este iubita lui Gabi Bădălău! Ce mesaj controversat a transmis blondina, direct din Maldive

Publicat: 12/01/2021 | 09:57

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău par să fie noul cuplu al începutului de an. După mini-vacanța din Dubai, cei doi au plecat într-o escapadă romantică în Maldive. Cu toate că își țin, încă, relația ”la secret”, ușor, ușor, cei doi încep să se expună. Direct din Maldive, blondina a lăsat la vedere un mesaj controversat și cam ușor de interpretat!

Direct din Maldive, Bianca Drăgușanu a postat un mesaj controversat care face referire la Gabi Bădălău. Deși cei doi nu și-au asumat relația încă, au lăsat la iveală detalii importante pe care oricine le-ar putea interpreta cu ușurință, în așa fel încât să-și dea seama că au o legătură amoroasă.

Ei bine, Bianca a postat mai multe story-uri cu o cadă în care era muuultă spumă, dar și petale de trandafiri roșii, în formă de inimă. Mai mult, din seria de stickere, blondina a ales „You can call me Queen B”, ceea ce se traduce „Mă poți numi regina B”. Interpretabil, nu-i așa? Căci acest „B” poate veni atât de la Bianca, dar și de la…Bădălău!. Mai mult, Bianca a mai postat un mesaj cu trimitere directă către noul ei iubit.

„Viața însăși este o poveste magică și misterioasă”, alături de un sticker cu o inimioară pe care scrie „You and Me” (tu și eu, n.r.).

Cuvântul de ordine din relația celor doi: discreția

Ea, o femeie puternică și independentă, el, afacerist de top, în plin divorț, dar mai celibatar ca oricând, par să fie perechea anului 2021.

Cu toate că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au încercat până acum să mențină o oarecare discreție când vine vorba de relația lor, în ultimele zile, pare că ceva s-a schimbat, iar fosta prezentatoare TV a lăsat la vedere unele mici detalii legate de companionul din Maldive.

Recent, Bianca Drăgușanu a lăsat la vedere mai multe dovezi savuroase. Inițial, în una dintre postări, fosta prezentatoare TV a prins în cadru „valiza” de la Louis Vuitton a lui Gabi Bădălău. De aici, detaliile au început ”să curgă”.

Vă reamintim că fix a doua zi de Crăciun, Bianca Drăgușanu a petrecut într-un cadru restrâns alături de Florin Salam și Roxana Dobre. Masă la care, cu siguranță, a fost prezent și Gabi Bădălău. În ziua următoare, blonda și-a făcut bagajul și a trecut pe modul #FlyDubai, luându-și zborul spre ”tărâmul” miliardarilor.