Bianca Drăgușanu a cedat în fața criticilor despre fetița ei! Ce mesaj plin ce jigniri a transmis într-o filmare

Publicat: 22/02/2020 | 16:03

De când a devenit mămică, Bianca Drăgușanu a fost de mai multe ori criticată pentru felul în care își crește fetița pe care o are cu fostul soț, Victor Slav. Recent, ea a fost ținta unor noi replici dure și a cedat de data aceasta. Într-o filmare făcută publică, fosta prezentatoare de la Kanal D a transmis un mesaj plin ce jigniri.

Citește și: Bianca Drăgușanu, provocatoare și lipsită de inhibiții. Fotografia care a încins internetul pare desprinsă din filmele pentru adulți

Bianca Drăgușanu, mesaj plin ce jigniri la adresa celor care au criticat-o

Bianca Drăgușanu a răbufnit în urmă cu câteva ore, după ce mai multe persoane i-au făcut reproșuri pentru felul în care îi permite micuței Sofia să se joace cu cățelușa ei, Bella. Fosta moderatoare TV le-a transmis un mesaj dur celor care au criticat-o și chiar a folosit câteva jigniri.

“Foarte multă lume se agită pentru că fetița mea, Sofia, o spală cu burtele ei de dimineață pe Bella, cățelușa mea. Băi, idoateleor, burețelul ăla nu e abraziv. Băi, idioato, care ești tu idioată, buretul ăla e un burețel de jucărie, copilul meu nu chinuie animalele și n-aș lăsa să chinuie un animal, dar dacă ești atât de proastă și sunteți unele atât de proaste, încât să vă grăbiți să judecați niște chestii doar așa pe care le vedeți fugitiv”, a afirmat vedeta într-un clip postat pe Instagram Stories.

Citește și: Andreea Raicu, Bianca Drăgușanu & Dana Războiu în ”Topul vedetelor agresate”. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

De câteva luni, Bianca Drăgușanu și-a luat și o pisică; pe micuța felină o cheamă Karma.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.