Bianca Drăgușanu a cam exagerat cu operațiile estetice. Cum arată acum posteriorul vedetei. FOTO

Publicat: 26/04/2021 | 08:09

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Biancăi Drăgușanu tare mult îi place să arate cât mai bine, însă unele persoane sunt de părere că blondina a cam exagerat cu operațiile estetice.

Internauții și-au dat coate după ce au văzul ultima apariție a Biancăi Drăgușanu. Blondina s-a pozat cu posteriorul la vedere, într-un body negru și super mulat, iar ipostaza în care s-a afișat pe rețeaua de socializare a scos în evidență posteriorul ei tunat.

Oamenii susțin că Bianca Drăgușanu a cam exagerat cu operațiile estetice și că nu trebuia să-și tuneze posteriorul atât de mult precum a făcut-o și că acesta nu mai arată deloc natural, ci doar deformat.

Bianca Drăgușanu, probleme din cauza operației la nas

În urmă cu o lună, Bianca Drăgușanu și-a refăcut piramida nazală, în speranța unui nas perfect. Deși a avut mare încredere că rezultatul o să fie unul pe măsură, diva este dezamăgit. Se analizează mereu în oglindă și tot găsește ceva care o nemulțumește. Însă, Bianca nu își pierde încă speranța, este conștientă că operația a avut loc recent, iar fața ei încă este ușor umflată, așa că va mai trece niște timp până va putea să vadă rezultatul final.

„Am stat și m-am studiat. Nu știu ce m-aș face fără filtrele astea!  Astăzi a trecut o lună de la operația mea de rinoplastie, încă sunt foarte umflată în zona ochilor și în curând trebuie să merg la o consultație la Cluj. Săptămâna viitoare voi fi din nou acolo”, a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram, acum o săptămâmă.

Sursă foto: Instagram