Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul de Alex Bodi! Scandalul din parc a fost picătura care a umplut paharul

Publicat: 09/03/2020 | 22:01

Chiar de ziua ei, Bianca Drăgușanu a avut de suferit! Iar vinovatul a fost soțul ei, Alex Bodi. Acesta a certat-o chiar la prima oră a dimineții, pentru ca mai apoi să facă un scandal uriaș în parc, după amiază, la care au asistat fetița și mama Biancăi. Așa că fosta prezentatoare tv a anunțat că va divorța.

Bianca Drăgușanu a declarat pentru wowbiz.ro că este pe punctul de a se despărți de Alex Bodi: ”Este adevărat, vom divorța!” Asta după mai multe scandaluri între cei doi, iar picătura care a umplut paharul a fost cearta de vineri (vezi AICI detaliile), chiar de ziua Biancăi, care a împlinit 38 de ani. Mai mult, după cele două episode, unul dimineața, altul la amiază, în parc, Alex Bodi a petrecut alături de fata unui milionar din Ardeal (detalii AICI), în timp ce Bianca și-a serbat onomastica alături de apropiații ei. (CITEȘTE ȘI:

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu divorțează: ”Numai eu și ea știm adevărul!”

Cu doar câteva zile înainte de marele scandal, Alex Bodi dădea asigurări că va fi alături de Bianca Drăgușanu: ”nu putem sta unul fără altul!” „Sunt oameni din exterior care vorbesc despre mariajul meu cu Bianca. Nu înțeleg de ce o fac, fiindcă, numai eu și ea știm adevărul și numai noi ne înțelegem cel mai bine reacțiile. Totul depinde de noi. Există focuri minore în discuțiile noastre, pe care le amplificăm în 10 secunde și se ajunge la nu știu ce incendiu în presă. Dar adevărul este altul. Contează doar ce simțim unul pentru altul! (NU RATA: MAMA BIANCĂI DRĂGUȘANU A SUNAT LA 112)

Suntem împreună pentru că ne iubim, nu pentru a ne face reclamă sau, Doamne ferește, pentru bani, cum spun unii și alții. Bianca este cea mai frumoasă femeie, este o apariție, oriunde am merge, chiar și dacă își pune pe ea lucruri simple. Pur și simplu, are un stil al ei, magnetizant, care atrage toate privirile. Suntem împreună acum și poate să spună oricine orice, nu putem sta unul fără altul”, a spus Alex Bodi, potrivit wowbiz.ro.