Bianca Drăgușanu a ajuns la cabinetul medical. Mesaj surprinzător pentru fani: ”Ia uitați ce fac eu după ce îmi trag sângele!”

Publicat: 20/12/2019 | 09:05

Bianca Drăgușanu nu intră, niciodată, într-un con de umbră, sexy-blondina reușind să îi țină aproape pe fani indiferent de subiectul care este adus în discuție. Fie că este vorba despre ”telenovela” în care deține rolul principal, alături de soțul său, fie că discutăm despre viața de zi cu zi sau de vizitele la sala de fitness sau la cabinetele de înfrumusețare, Bianca este urmărită de admiratori cu sufletele la gură.

Nici vedetele nu pot evita, totuși, vizitele la cabinetul medical, cu atât mai mult cu cât trebuie să fie mereu în formă și au grijă, permanent, ca starea de sănătate să fie cât mai bună. Nici Bianca Drăgușanu nu face excepție, iar de curând a postat în mediul online un filmuleț în care vedeta se afla într-o vizită la… doctor. Din mesajul pe care l-a postat Bianca, reiese că a fost vorba despre unele analize, blondina preferând să nu dezvăluie motivul. Bineînțeles că fanii au lăsat ușa deschisă tuturor speculațiilor, discutându-se chiar despre analize efectuate în vederea unei eventuale sarcini. 

”Ia uitați ce fac eu după ce îmi trag sângele. Mă pozez cu tot cadrul medical”, a scris Bianca Drăgușanu în mediul online. Iar zîmbetul pe care l-a afișat le-a transmis internauților că nu a fost vorba, totuși, despre nimic grav.

”La mulți ani, îngerul meu păzitor!”

La începutul lunii decembrie, mama Biancăi Drăgușanu și-a sărbătorit ziua de naștere, iar vedeta i- a mulțumit public, numind-o “înger păzitor”. Mesajul plin de iubire a fost însoțită de o fotografie de album de la botezul micuței Sofia.

“Dumnezeu mi-a trimis cel mai frumos si bun inger sa abia grija de mine si de Sofia. Mama! Tu, mama mea frumoasa si draga, te iubesc mai presus de cuvinte si sper sa-ti pot multumi vreodata pt dragostea ta neconditionata! La multi ani, ingerul meu pazitor!!! La multi ani, mama! ♥️????✨????”, a scris Bianca Drăgușanu pe contul ei de Facebook.

“La mulți ani sănătoşi şi fericiți ????????????????????????”, “La mulți ani frumoși și sănătoși alături de cei dragi, dna Madi ????????”, “ La mulți ani sănătoși și binecuvântați!????????????????” sunt trei dintre mesajele pe care le-a strâns postarea fostei prezentatoare TV.