Bianca Drăgușanu a ajuns din nou pe mâna medicului estetician. Ce și-a făcut vedeta: ”Sunt tare curioasă ce înseamnă această procedură”

Publicat: 19/06/2020 | 21:14

Bianca Drăgușanu a ajuns din nou pe mâna medicului estetician. Vedeta le-a dezvăluit fanilor ce și-a făcut în cabinetul doctorului.

Bianca Drăgușanu nu s-a ascuns niciodată! Fosta prezentatoare TV a vorbit deschis despre intervențiile pe care le are și… la fel a făcut și în urmă cu ceva timp.

Vedeta a simțit nevoia să facă o schimbare așa că a dat fuguța la un medic estetician. Bianca Drăgușanu și-a dorit să aibă sprâncene ca-n reviste așa că a trecut pragul specialistului și le-a dezvăluit fanilor detalii despre procedura pe care a urmat-o. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI-A RECÂȘTIGAT NUMELE ÎN INSTANȚĂ! TRIBUNALUL BUCUREȘTI A DECIS CĂ…)

”Ce credeți? Îmi fac implant de sprâncene astăzi. Sunt ceva ieșit din comun. Îmi fac implant de sprâncene, iar doctorul mi-a spus: ‘pregătește-te, Bianca, o să-ți rad o mică porțiune din părul tău, dar îți va crește urgent și vei avea cele mai șmechere sprâncene ever’ și sunt tare curioasă ce înseamnă această procedură, dar cum aflu detalii despre ea vă țin la curent. Așa arată sprâncele mele acum… le cam desenez în fiecare zi, nu prea sunt mulțumită”, a spus Bianca Drăgușanu, recent.

Și, ce-i drept, procedura a fost una reușită. Noile sprâncene îi pun și mai tare în evidență trăsăturile armonioase.

Bianca și-a făcut implant de sprâncene

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi

Într-un final, Bianca Drăgușanu a cedat insistențelor fostului ei soț și a decis să mai acorde încă o șansă poveștii lor de dragoste.

Cei doi își petrec timpul împreună, iar dragostea lor pare să fie mai puternică decât orice obstacol. Decis să îi recapete încrederea, Alex Bodi i-a făcut și o declarație de dragoste Biancăi. (CITEȘTE ȘI: CÂT L-A COSTAT PE ALEX BODI NOUA ÎMPĂCARE CU BIANCA DRĂGUȘANU. PE LISTĂ FIGUREAZĂ UN ROLEX COSMOGRAPH DAYTONA CHOCOLATE, DE 40.000 € PLUS…)

”Acceași privire… aceiași ochi… aceleași gânduri, dar prea serioși! Noi ❤️❤️, a scris Alex Bodi pe contul său de Instagram, alături de o fotografie în care apare lângă Bianca în mașină.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat