Bianca de la „Insula Iubirii” s-a filmat în cele mai „fierbinți” ipostaze, iar imaginile au ajuns la noi

Publicat: 27/06/2020 | 16:05

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, cele mai „fierbinți” imagini ale verii 2020. ”Ispita” care nu ieșea din casă fără 1.000 de euro este protagonista unui video care pare desprins din producțiile pentru adulți. Atenție, scene interzise minorilor!

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini +18 în prim-planul cărora se află Bianca Pop, controversata „ispită” de la „Insula  Iubirii” care a afirmat că nu iese din casă fără 1.000 de euro. (CITEȘTE ȘI: ALT EPISOD BIZAR AL BIANCĂI POP! „ISPITA” DE LA INSULA IUBIRII, DESCULȚĂ ÎNTR-O BALTĂ)

Așa cum a demonstrat până acum, fosta „ispită” de la ”Insula Iubirii” este una dintre cele mai nonconformiste tinere de pe scena mondenă. Dar, de data aceasta, Bianca Pop se pare că a trecut la ”nivelul” următor și pare că s-a lansat în industria filmelor pentru adulți.

În video-ul ce pare mai degrabă o prezentare a unei producții XXX, Bianca Pop apare în una dintre cele mai incendiare ipostaze de până acum. Goală-pușcă, bruneta lipsită de orice inhibiție se mângâie în cel mai senzual mod cu putință pe formele apetisante cu care a înzestrat-o natura. Nu se știe cine era adevăratul destinatar al filmulețului. (NU RATA: BIANCA POP ȘI-A ARĂTAT ZONELE INTIME ÎNTR-UN LIVE PE INSTAGRAM. INTERNAUȚII AU JIGNIT-O)

Bianca Pop, ipostaze +18

S-a anturat cu fostul Simonei Trașcă

Așa cum v-am prezentat recent, de ceva timp, fosta „ispită” de la ”Insula Iubirii” s-ar fi anturat cu fostul Simonei Trașcă. Surprinzător este faptul că această ”combinație” a ieșit la iveală la scurt timp după ce bruneta a fost implicată într-o mega-dispută cu o renumită fată de oraș, pe care o acuza că s-a cuplat cu fostul ei partener. (DETALII AICI)

Bruneta s-a anturat cu ex-ul Simonei Trașcă

Replica virală a Biancăi Pop

În urmă cu ceva timp, Bianca Pop anunța, mândră de ea, că nu iese în oraș fără 1.000 de euro pe card.”Vreau să-mi deschid niste afaceri. La o femeie, dacă vrei să vezi calitatea ei, trebuie să te uiți la încălțăminte, dacă pantofii sunt murdari este o femeie jegoasă. Trebuie să vă uitați și la manichiură, astea spun tot despre o femeie. Eu nu ies din casă dacă nu am în poșetă minimum cash 1.000 de euro plus bani pe carduri. Mă simt ca o boschetară. Cum să ies în oraș fără 1.000 de euro? Mie îmi intră banii săptămânal, dar nu mă laud.

Dacă am o prezentare pe podium sau trebuie să merg la o nuntă ca dansatoare pornesc de la 1.000 de euro. Pentru mai puțin de atât nu mă deranjez. Dacă e nevoie să fac un live dintr-un magazin sau ceva, fac și pentru oameni modești și le iau 300 de euro ca să le arăt ce înseamnă numele meu, iar ulterior trebuie să-mi dea minimum 500 de euro pe lună.

La o nuntă, dacă mă vrei o oră, îmi dai 1.000 de euro, dar dacă vrei toată noaptea cer bani mulți ca lăutarii, ca Florin Salam. Prezența mea se plătește bine”anunța Bianca Pop.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.