Bianca Adam, cea mai urmărită vloggeriță din România, bătută în parcare: ”Iese cu un fier din ăla de 2-3 metri, mi-l înfige în picior…”

Publicat: 05/06/2020 | 08:45

Bianca Adam mai este cunoscută și sub numele de Tequila, fiind o vloggeriță care are un număr foarte mare de urmăritori în mediul online. 

Vedeta a povestit într-un video emoționant – pe canalul său de Youtube – cum a fost lovită  cu  o bară de fier de un… dezvoltator imobiliar. Incidentul halucinat a avut loc după ce Bianca Adam ar fi spart marmura din fața blocului său în timp ce își parca mașina.

”A sărit la bătaie, m-a împins, mi-a smult telefonul din mână.  Nu mai aveam telefon în momentul ăla, am scos spray-ul, l-am spray-at, iar el cu telefonul meu a aruncat foarte puternic în Brandy și i-a spart capul. Eu am fugit în magazinul de lângă, magazinul care aparține blocului, să cer ajutor. Fără telefon, fără chei de la mașină, fără chei de la casă, fără Brandy, mă trezesc cu el, un metru optezeci de om, că iese cu un fier din ala de 2-3 metri, din ăla de construcții. Înjură și aleargă spre mine cu el și mi-l înfige în picior , cu toată forța lui. Am să las legea să se ocupe de el”, spune tânăra. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRU BĂLAN, VLOGGER-UL CARE A INSTIGAT LA VIOLAREA MINORELOR, REGRETĂ CE A POSTAT PE YOUTUBE. “O GLUMĂ EXTRAORDINAR DE PROASTĂ!”)

Bianca Adam: ”N-am răspund la ură cu ură”

Vedeta a povestit întâmplarea care a șocat-o, însă i-a asigurat pe internauți că nu intenționează să răspundă la ură cu aceeași monedă.

A fi puternic, mai spuns Tequila, înseamnă să îți poți ”gestiona” puterea, iar valorile sale morale sunt cu totul altele. Totuși, astfel de incidente regretabile trebuie făcute publice și nimeni nu trebuie să tacă sau să le accepte.

”Adevărata putere înseamnă știi îți gestionezi puterea. N-am răspund la ură cu ură pentru e departe de valorile mele morale și de ceea ce sunt. N-am încurajez aruncați cu ură nici în cine poate considerăm noi merită dar cert este nimeni nu trebuie tacă și accepte în astfel de situații. Nimeni nu e singur!”, a mai spus vloggerița Bianca Adam. (VEZI ȘI AICI: OANA ROMAN, DECLARAȚII FULMINANTE LA ADRESA LUI ALEXANDRU BĂLAN, VLOGGERUL CARE A INSTIGAT LA VIOLAREA MINORELOR: “NU ÎNȚELEGI DIMENSIUNEA DEZASTRULUI PE CARE ÎL PROVOCI UNOR COPII”)