Bianca a depus plângere la Poliție pentru agresiune și șantaj împotriva fostului soț! + A obținut deja ordin de protecție

Publicat: 14/03/2020 | 17:53

Bianca Drăgușanu a ajuns în fața oamenilor legii, în urma bătăilor violente primite din partea fostului soț, Alex Bodi! Frumoasa blondă nu a mai suportat tratamentul la care era supusă și a mers degrabă la secția de poliție, acolo unde a povestit totul despre căsnicia de coșmar pe care a suportat-o. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a intrat în posesia unor informații de ultimă oră!

Bianca Drăgușanu a semnat negru pe alb zilele trecute despărțirea de Alex Bodi. Acum, frumoasa vedetă a ajuns la secția de poliție, acolo unde a făcut declarații cutremurătoare despre căsnicia cu afaceristul cu care s-a căsătorit în urmă cu doar jumătate de an. D.A.S (Departamentul de Anchete Speciale) a intrat în posesia unor informații-bombă din viața Biancăi Drăgușanu, iar noi am pus mâna pe detalii de culise din viața celor doi. (NU RATA: PRIMA REACȚIE A LUI ALEX BODI, DUPĂ CE BIANCA DRĂGUȘANU A PUBLICAT O FOTOGRAFIE ÎN CARE APARE DESFIGURATĂ)

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

În fața oamenilor legii, blondina a făcut azi mărturisiri cutremurătoare. Potrivit surselor din anturajul Biancăi Drăgușanu, aceasa le-a spus polițiștilor că nu mai suporta episoadele violente la care o supunea Alex Bodi și, mai mult de atât, a vrut cu tot dinadinsul să obțină un ordin de restricție pe numele fostului soț, din cauza faptului că se teme de acesta.

Bianca Drăgușanu a obținut ordin de restricție pe numele fostului soț

Mai mult, sursele noastre ne-au informat că Bianca Drăgușanu le-a mai spus polițiștilor că îi este frică să mai trăiască fără acest ordin de restricție și nu mai suportă să fie amenințată de Alex Bodi. Vă reamintim că totul a pornit de la faptul că Bianca Drăgușanu a postat pe Instagramul său o fotografie în care apare de-a dreptul desfigurată. De asemenea, frumoasa blondă a lansat și un atac dur asupra fostului soț în care scoate la suprafață faptul că acesta este extrem de violent. „Cu asta am rămas! Dar m-am vindecat! Să vedem ce spun autoritățile despre ”bărbăția”ta”, a scris Bianca Drăgușanu, în dreptul postării de pe rețeaua de socializare. Replica lui Alex Bodi a venit imediat, dar chiar și așa, afaceristul uită episoadele violente din trecut, surprinse chiar de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA și vrea să arunce vina asupra fostei sale soții. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, DESFIGURATĂ DE ALEX BODI! IMAGINEA CARE ÎNGROZEȘTE PE ORICINE… ”SĂ VEDEM CE SPUN AUTORITĂȚILE DESPRE BĂRBĂȚIA TA!” + PRIMA REACȚIE A AGRESORULUI: ”AI CERUT BANI, IAR EU TE-AM PLĂTIT!”)

„Oare ce vor spune când află că ai vrut să sari din mașină și mai ales că ai cerut bani, iar eu te-am plătit” a scris și Alex Bodi, pe rețeaua de socializare, imediat după ce Bianca l-a atacat prin prima postare. Eiiii, măi Alex, dar parcă lucrurile nu prea se leagă, nu? Și mai uităm niște detalii importante.

Bianca Drăgușanu, desfigurată în bătaie de Alex Bodi

Haideți să le luăm pe rând. În primă fază vrem să vă reamintim că Alex Bodi a recunoscut, în emisiunea lui Teo Show, faptul că este gelos și agresiv, deci primul pas către scoaterea la iveală a adevărului este deja făcut. Desigur, mai punem la socoteală faptul că agresivitatea lui Bodi nu mai este un secret pentru nimeni!

Alex Bodi nu se află la primul episod violent

În al doilea rând, cu siguranță vă aduceți aminte de episodul șocant în care fotoreporterii cancan.ro i-au surprins pe cei doi în mijlocul unui scandal, iar Bianca Drăgușanu a fost bătută cu bestialitate. Deși a negat la momentul respectiv totul, pentru a-și proteja soțul și pentru a nu-l pune într-o lumină proastă, iată că adevărul a ieșit acum la suprafață! (VEZI ȘI: RĂZBOIUL DINTRE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI CONTINUĂ! DUPĂ ULTIMA POSTARE FĂCUTĂ DE FOSTA SOȚIE, AFACERISTUL A RĂBUFNIT)

Se pare că Alex Bodi nu s-a potolit și nici nu și-a schimbat comportamentul. Sursele noastre D.A.S ne-au mărturisit că motivul pentru care Bianca Drăgușanu a acceptat să se complacă într-o asemenea situație și într-o căsnicie toxică, pe lângă iubirea pe care i-a purtat-o fostului soț a fost faptul că afaceristul a șantajat-o pe frumoasa vedetă de foarte multe ori, amenințând-o că îi va face rău prin diverse metode. „Toți se întreabă cum a acceptat Bianca să stea într-o asemenea căsnicie cu un bărbat care i-a făcut atâta rău. Ea a vrut să-l ajute să se schimbe, a crezut tot timpul în el, a crezut că poate să fie un om mai bun și nu s-a gândit niciodată că va ajunge desfigurată în bătaie. Are o fetiță, trebuie să se gândească la ea, la un viitor liniștit și să nu mai accepte violență din partea nimănui” au declarat sursele noastre, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Surse de încredere din anturajul frumoasei vedete ne-au informat că Bianca Drăgușanu nu a mai suportat situația în care se afla, iar în urmă cu doar câteva momente, blondina a obținut un ordin de restricție pe numele fostului său soț, Alex Bodi.

„Bianca tocmai a plecat de la poliție, nu a putut să mai suporte. Le-a spus polițiștilor că a fost bătută și nu s-a gândit niciodată că ajunge într-o astfel de situație. Din cauza fricii, a apelat la ordinul de restricție, așa e cel mai bine pentru ea, trebuie să fie tare și să meargă mai departe, e important să nu se mai întoarcă la un om toxic” au mai povestit surse din anturajul Biancăi Drăgușanu, pentru site-ul nr. 1 din România.

Bianca Drăgușanu, la secția de poliție

Mai mult, pe contul ei de Instagram, imediat după ce a plecat de la secția de poliție, Bianca Drăgușanu a postat un mesaj controversat, cu trimitere către fostul său soț, Alex Bodi. Blondina a scos la iveală faptul că nu este bine să fii om bun cu cei care nu fac altceva decât să-ți facă rău.

„Hrănește un șarpe, iubește un șarpe, respectă un șarpe, roagă-te pentru un șarpe, nu contează…el tot o să te muște” a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagramul său.