Bia Khalifa tună și fulgeră! Ce a scos-o din sărite pe blondină: „Am c^%#e mai mari decât voi”

Publicat: 13/04/2021 | 11:06

Bia Khalifa a fost scoasă din sărite de oamenii care o agasează pe rețelele de socializare. Pe story, blondina a fost foc și pară și i-a pus la punct pe cei care au enervat-o.

Bia Khalifa nu tace atunci când are ceva de spus și nici că-i pasă de părerile altora. Blondina s-a legat de cei care o agasează în social media și le-a spus să nu-i mai scrie, căci problemele se discută față în față.

„Sunt persoane care mi-au scris, care vor să aibă un discurs cu mine, un dialog și ar face orice orice. Nu știu de ce mă căutați pt că nu o să răspund. O să vorbim problemele face to face pt că am c^&%e mai mari decât voi. Vreți să vă postez?” a spus Bia Khalifa, iritată.

A pozat goală la malul mării

Blondina și-a obișnuit deja fanii cu modul șocant în care se expune în social media. Fără inhibiții, dar mai ales fără haine, Bia adoră să pozeze în ipostaze care mai de care mai indecente. Chiar dacă unii oameni o critică, aceasta se pozează goală deseori și pentru ea nu mai este nimic spectaculos în acest lucru, odată ce a ales să aibă cont și pe OnlyFans, platforma de pe care poți câștiga bani prin apariții XXX.

De curând, Bia Khalifa a renunțat din nou la haine și s-a pozat pe o stâncă, la malul mării.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bia Khalifa Trend setter (@bialegit)


Nu este prima apariție de acest gen a blondinei, căci zilele trecute, aceasta s-a mai pozat și în oglindă, tot goală, lovindu-se de tot felul de critici din partea internauților care cataloghează gesturile sale ca fiind mult prea exagerate.

Sursă foto: Instagram