Bia Khalifa, ipostază XXX. Concurenta de la iUmor s-a pozat goală, în cadă și…s-a văzut tot! FOTO

Publicat: 05/04/2021 | 18:46

Bia Khalifa nu încetează să uimească! Fosta concurentă de la iUmor și implicit fosta iubită a lui Dani Mocanu a șocat internetul, după ce s-a afișat complet goală.

Pe contul său de Instagram, Bia Khalifa a postat o imagine în care apare complet goală, într-o cadă plină de spumă. Cu posteriorul gol la vedere, Bia Khalifa nu a avut nicio reținere să se afișeze într-o asemenea ipostază în fața urmăritorilor săi de pe rețeaua de socializare.

Dar stați așa, căci blondina nu se află la prima abatere de acest gen. Pe Instagramul său, Bia postează deseori imagini în care apare doar în lenjerie intimă, spre bucuria tuturor bărbaților. Fosta iubită a lui Dani Mocanu nu ratează nicio ocazie de a-și etala formele apetisante pe care le-a obținut în urma numeroaselor intervenții estetice la care a apelat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bia Khalifa Trend setter (@bialegit)

Ce operații are Bia Khalifa

Blondina care a șocat juriul de la iUmor a vorbit despre intervențiile estetice pe care le are. Bia Khalifa, pe numele ei adevărat Bianca Niculai a declarat că și-a făcut mai multe operații, iar prima a fost la numai 17 ani, intervenție pentru care chiar mama ei a semnat.

„Am făcut prima intervenție la 17 ani. Implantul mamar și rinoplastie. A semnat mami. N-a fost de acord. Eu singură mi le-am plătit. Dansam atunci și m-am lăsat după ce am descoperit OnlyFans. E o platformă…”, a explicat tânăra.

„Am avut emoții. De fiecare dată când vin la televizor am emoții. Mă judecă mereu lumea, dar nu-mi mai pasă pentru că prietenii mei mă iubesc și familia la fel și cred că e ceea ce contează cel mai mult. Mi-au pus niște întrebări și nu am știut ce să le spun. (….) Am auzit de Ion Iliescu, dar nu pot să zic că știu de el. Nu știam să zic că a fost nu știu ce președinte. Mi-am luat foarte mult hate ( nr. ură) pentru că nu am știut”,a spus Bia Kalifa, la Showbiz Report, emisiune difuzată la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram