Betty Stoian dă de pământ cu răutăcioșii! Ce mesaj acid a transmis fiica lui Florin Salam, după ce familia Fănicăi l-a făcut praf pe tatăl său

Publicat: 21/06/2020 | 11:58

Nu a trecut prea mul timp de când familia Fănicăi a ieșit în spațiul public și a făcut declarații dureroase la adresa lui Florin Salam. Manelistul este acuzat că nu o trata prea bine pe soția lui și chiar avea acte de violență la adresa ei. Mai mult, de când a murit Fănica, fratele acesteia susține că artistul nu s-a mai dus de ani buni la cimitir, pentru a-i aprinde o lumânare.

Toate aceste lucruri au durut-o și au afectat-o pe Betty Stoian, căci artista a tot postat, în ultima vreme, mesaje acide pe rețelele de socializare.

NU RATA – FAMILIA FĂNICĂI, ATAC DUR LA ADRESA LUI FLORIN SALAM LA 11 ANI DE LA MOARTEA FOSTEI SALE SOȚII: ”O SPĂRGEA CU BĂTAIA!”

Recent, Betty le-a dat de gândit fanilor săi, după ce a scris din nou un mesaj dur pe Instagramul său. Cu toate acestea, fiica lui Florin Salam nu a oferit detalii despre motivul pentru care este supărată. „Rar se întâmplă ca oamenii să fie fericiți. Se otrăvesc cu propria lor răutate!”,a scris Betty la un InstaStory.

Abi Talent intră în familia lui Florin Salam?

Elena Roxana, nepoata prin alianță a lui Florin Salam este pe cale să formeze un cuplu cu unul dintre cei mai controvesați adolecenți din showbiz – Abi Talent. Tânărul care a produs ”ravagii” în repetate rânduri în media, fiind extrem de comentat și comentând la rândul lui diverse persoane publice, se pare că ”atentează” către familia regelui manelelor.

CITEȘTE ȘI – FOSTA SOACRA A LUI FLORIN SALAM ÎL ÎNVINOVĂȚEȘTE PENTRU MOARTEA FĂNICĂI. ACUZAȚII GRAVE: ”CÂND O SĂ SE ȘTIE CE A FĂCUT, N-O SĂ-L MAI APLAUDE NIMENI.”

Elena Roxana, nepoata Fănicăi Salam, a postat, recent, pe contul ei de soicalizare o fotografie în care apare alături de Abi Talent, ”regele Youtube-ului”. Ce doi se află într-o cameră plină cu jucării iar comentariul fetei pare unul cu subînțeles: ”Abi, ne-am luat casă” – la care a adăugat o figură zâmbitoare și o inimioară. Prietenii virtuali ai fetei au reacționat imediat și au glumit pe tema postării: ”vă urez casă de plastic”... Totuși, nici unul dintre apropiații tinerei nu a părut să fie prea surprins de alăturare.