Betty și Florin Salam au lansat prima melodie împreună! Manelistul apare în postaze în care nu l-ai mai văzut niciodată | VIDEO

Publicat: 16/04/2020 | 20:15

Betty și Florin Salam au lansat prima melodie împreună, iar fericirea din sufletele lor și a fanilor a depășit cotele maxime! Versurile piesei “Tăticul meu, fetița mea” sunt foarte emoționante și ilustrează relația dintre cei doi… fiică și tată, iar videoclipul s-a filmat într-un cadru de poveste și conține și poze de album cu cei doi. În unele fotografii, manelistul apare în postaze în care nu l-ai mai văzut niciodată. La această melodie a colaborat și Costi Ioniță.

Citește și: Florin Salam, din nou bunic! Vestea vine din partea fiului său de 17 ani

Betty și Florin Salam au lansat prima melodie împreună – “Tăticul meu, fetița mea”

Au trecut doar câteva ore de la lansarea oficială a clipului piesei “Tăticul meu, fetița mea”, cântată de Betty Blue și Florin Salam și deja ocupă locul nouă în trending pe YouTube. Pe lângă versurile impresionante ale melodiei, apropiații și fanii au fost încântați și de fotografiile vechi cu îndrăgitul manelist și fiica sa. Pe atunci, artistul avea un alt look: purta mustață și era mai slab decât este în prezent.

Nu rata: Speriată de COVID-19, o scriitoare celebră a făcut un apel către Florin Salam și Adi Minune. “Fiecare viață e prețioasă!” Ce le-a cerut românca

“Vă mulțumim tuturor că ne sunteți alături! Suntem foarte bucuroși că a ieșit piesa, sper să vă ajungă la suflete și vă iubim!”, a mărturisit tânăra artistă la câteva ore de la lansarea clipului melodiei “Tăticul meu, fetița mea” într-o filmare urcată pe Instagram Stories. Înregistrarea făcută de Betty în mașina lui Florin Salam continuă cu declarațiile emoționante ale acestuia.

“Toți cei care îmi sunteți alături de atâția ani, urmăriți piesa asta pe care am făcut-o cu fata mea, pentru că e o piesă…. e sufletul meu! Mai ales că e vorba despre fata mea și v-o dedic vouă, tuturor celor de acasă, tuturor părinților, la toată lumea!”, a spus celebrul manelist.

Află și: Betty Salam a presimțit moartea mamei sale. Mărturii dureroase făcute la 10 ani de la moartea Fănicăi

Betty s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu, pe 22 iunie 2018

Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie 2018, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Vă reamintim că fata celebrului artist a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.