Betty Salam reacționează, după ce familia Fănicăi l-a acuzat pe tatăl său că și-a bătut soția: „Această femeie…”

Publicat: 16/06/2020 | 09:43

După ce Familia Fănicăi l-a acuzat pe Florin Salam că își agresa soția, Betty, fiica manelistului, a făcut un gest extrem de emoționant. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce artista i-a luat apărarea în spațiul public tatălui său, tot din cauza spuselor familiei Fănicăi. 

Familia Fănicăi i-a adus acuzații grave lui Florin Salam, spunând despre manelist că o agresa pe soția lui și sse comporta urât, iar de când a murit aceasta, nu ar fi venit niciodată în ultimii ani, pentru a-i aprinde o lumânare și pentru a-i aduce o floare.

NU RATA – ABIA ACUM S-A AFLAT! CUM SE ÎNȚELEGE BETTY SALAM CU SOACRA EI: ”ESTE O FEMEIE…”

După ce i-a luat deja apărarea o dată în spațiul public, de această dată, Betty Salam i-a emoționat pe fanii săi din mediul online cu o postare legată de mama sa. Mai exact, artista a postat pe Instagram o fotografie cu mama ei, alături de o descriere care îți face pielea de găină.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

this woman… this woman will always be in my heart! #mother ????

O postare distribuită de Betty Blue (@bettyblue.official) pe

„Această femeie…această femeie va fi mereu în inima mea”, a scris Betty Salam pe pagina de Instagram, după cele întâmplate.

Familia Fănicăi, acuzații grave la adresa lui Florin Salam

Conform familiei Fănicăi, de-a lungul timpului, au tot existat episoade tensionante între ea și celebrul artist. Ba chiar, s-a ajuns la amenințări și violențe.

Fratele Fănicăi ar fi fost amenințat de sora lui Florin Salam, care era măritată cu un bărbat extrem de temut, pe nume Fabian.

CITEȘTE ȘI – ABI TALENT INTRĂ ÎN FAMILIA LUI FLORIN SALAM. NEPOATA MANELISTULUI, IUBITA CONTROVERSATULUI CÂNTĂREȚ?

”El era orgolios, ceva de spuneai de soră-sa sau de mă-sa sau de ta-su o bătea, o spărgea cu bătaia! Mama îi spune în dimineața aia: Florine, uite care e treaba, trebuia să merg la medic cu ea de două săptămâni și nu merge. Știți ce a spus Regele Florin Salam de prințesa lui, Fănica? Auziți, aveți grijă voi, banii sunt în seif, duceți-va și faceți.-o bine. Exact așa a spus. A spus aşa: am banii în seif, luați toți banii, faceți-o bine! Că dacă nu o faceți bine, eu voi plânge o zi, două, trei, dar voi o să plângeți toată viața! O să aveți rană în piept.

Sora sa m-a amenințat, are un bărbat foarte puternic, îl știe toată lumea pe Fabian, bărbatul lui Nuţi. Am chemat Poliția când am auzit că mă amenință. A, tu mă ameninți. A spus să am grijă de mine să nu rămân în cărucior”, au declarat mama și fratele Fănicăi, pentru Antena Stars.