Betty, mărturisiri impresionante despre Florin Salam! Ce are de spus tânăra despre cel care i-a dat viață. „Să știți că tatăl meu…”

Publicat: 27/06/2020 | 10:15

Când vine vorba despre Florin Salam toată lumea știe că mereu și-a pus copiii pe primul loc și a încercat să dezvolte o relație strânsă cu ei. La fel s-a întâmplat și cu Betty, însă pierderea prematură a cele ce i-a dat viață a afectat-o pe tânără.

Fiica lui Florin Salam a crescut și este o femeie împlinită, iar la acest lucru a contribuit și tatăl ei. Betty a mărturisit că îi datorează foarte multe, mai ales că a ajutat-o să treacă peste unul dintre cele mai triste momente din viața ei. Cei doi au depășit împreună moartea mamei sale și s-au susținut reciproc. (CITEȘTE ȘI: BETTY STOIAN DĂ DE PĂMÂNT CU RĂUTĂCIOȘII! CE MESAJ ACID A TRANSMIS FIICA LUI FLORIN SALAM, DUPĂ CE FAMILIA FĂNICĂI L-A FĂCUT PRAF PE TATĂL SĂU)

Eu am rămas fără mamă, și toată dragostea mea s-a canalizat spre tata. Oricum, pe el l-am iubit cel mai mult și acum la fel. Dar…la moartea mamei, toată dragostea mi-am îndreptat-o exclusiv spre el”, a declarat Betty pentru WOWbiz.ro

„Nu mi-a părut rău că am stat în umbra lui”

Betty a moștenit talentul tatălui ei și se bucură de o carieră muzicală în plină ascensiune. Faptul să vine dintr-o familie cu talent și un tată celebru a ajutat-o pe tânără. Ea a folosit acest lucru ca pe o rampa de lansare și nu a deranjat-o niciodată că a stat în umbra celebrului cântăreț(VEZI ȘI: ABIA ACUM S-A AFLAT! CUM SE ÎNȚELEGE BETTY SALAM CU SOACRA EI: ”ESTE O FEMEIE…”)

„Faptul că eu sunt fiica lui Florin Salam este o mândrie pentru mine, mai mult, mi-a deschis și multe uși. Într-adevăr, tot ce am realizat eu până acum, a fost pe forțele mele, dar oarecum și datorită lui, sau în primul rând datorită lui, am ajuns aici, în lumina reflectoarelor. Numele lui a contat enorm. Îi datorez atât de multe, de la dragostea părintească până la faptul că mi-a deschis o cale în lumea artistică

Să știți că tatăl meu este apreciat de foarte multă lume și niciodată nu mi-a părut rău că am stat în umbra lui, dimpotrivă, mă bucură. Este cel mai frumos lucru și pentru asta vreau să mulțumesc lui Dumnezeu”, a mai spus Betty, pentru sursa citată.