Betty, fiica lui Florin Salam, l-a speriat pe tatăl său. Cum a reacționat manelistul atunci când a aflat că tânăra a lovit mașina

Publicat: 10/06/2021 | 23:11

Betty, fiica lui Florin Salam l-a speriat pe tatăl său după ce s-a hotărât să îi facă o farsă, iar reacția celebrului cântăreț de manele a fost pe măsură.

Se pare că tânăra se afla cu Amna la o plimbare pentru vlogul cântăreței, moment în care artistei i-a venit ideea să-l sune pe manelist și să-i spună că și-a lovit mașina. Fata nu a ezitat și s-a pus pe fapte. L-a apelat pe tatăl său, care imediat a răspuns apelului, iar ulterior Betty Vișănescu și-a intrat în rolul de victimă.

„Am ieșit cu mașina și n-am fost atentă și un om cu mașina de gunoi mi-a lovit mașina foarte tare în parcare și n-am pe cine să chem”, i-a spus Betty lui Florin Salam.

Tatăl ei s-a amuzat copios

Și, având în vedere că ideea era să îi vadă reacția, dacă cumva o ceartă sau se supără pentru întâmplare, ei bine nu. Cântărețul a surprins pe toată lumea cu replica sa.

”Ee, Bettycule, important e că ești bine, dă-le în doamne iartă-mă de mașini. Odată ce aud că ești bine îmi dau seama că ești bine, dă-le în doamne iartă-mă de mașini”, a fost reacția lui Florin Salam la aflarea veștii că fiica ar fi lovit mașina.