Betty, fata lui Florin Salam, a „țepuit” o firmă de haine. Nerespectarea contractului, dat în vileag pe Facebook. FOTO

Publicat: 20/06/2021 | 10:00

Pandemia i-a afectat grav pe actori, prezentatori TV, dar și pe artiști așa că majoritatea au fost nevoiți să se „reprofileze” ca să câștige un ban cinstit sau…nu. Printre ei se numără și Betty, fiica lui Florin Salam. 

Artista a fost trasă la răspundere de o firmă de haine după ce a promis că va purta o geacă primită gratis, dar nu s-a ținut de cuvânt.

Producătorii hainelor au publicat mesajele, care sunt din anul 2018, în care se vede că vedeta negociază primirea hainele, dar fără să onoreze și înțelegerea pe care a făcut-o cu aceștia, chiar dacă susține că gecile primite sunt pe gustul ei.

(CITEȘTE ȘI: ROXANA VAȘNIUC VREA SĂ DEVINĂ DIN NOU MAMĂ: „ACUM ESTE MOMENTUL”)

Roxana Vașniuc a  comis-o și ea

O firma celebră de ochelari de soare și de vedere a acceptat propunerea Roxanei și i-a trimis perechea pe care și-a ales-o după ce a dat un ochi pe site-ul lor. Numai că după ce a primit produsul, blondina a uitat complet de înțelegerea făcută cu firma respectivă. După o lună, firma de ochelari a tras-o la răspundere.

Roxana Vașniuc s-a scuzat spunând că a avut unele probleme în familie și din această cauză nu a mai făcut postarea promisă. Reprezentanții firmei de ochelari însă… nu au „înghițit” scuza oferită.

Betty s-a căsătorit în 2018

Betty s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu, pe 22 iunie 2018. Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Fata celebrului artist a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță petrecută peste hotare.