Berna de la Puterea Dragostei este însărcinată: “Bebelușul meu, un înger”. Cine este tatăl copilului + primele imagini cu burtica de gravidă | VIDEO

Publicat: 10/01/2021 | 21:12

Este sărbătoare în familia de la “Puterea Dragostei” de când Berna a dezvăluit că este însărcinată. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a împărtășit minunata veste prin intermediul unei filmări emoționante în care apare și tatăl bebelușului pe care îl poartă în pântece. Rudele și apropiații blondei au copleșit-o cu gândurile pozitive.

Berna de la “Puterea Dragostei” este însărcinată cu primul copil

Bernadet Tebrn, așa cum apare în buletin tânăra, urmează să devină anul acesta mămică pentru prima dată. Anunțul a venit la scurt timp după ce s-a aflat că s-a împăcat cu Philip Albu. Fosta concurentă de la “Puterea Dragostei” a împărtășit tuturor că poartă un îngeraș în pântece prin intermediul unui scurt video în care viitorul tătic o sărută pe burtică.

“Baby #foryou #foryoupage #viral #iloveyou #mybaby #angel @albuphilip (Bebeluș #PentruTine #pentrupaginata #viral #TeIubesc #BebelușulMeu #înger)”, a scris blonda când a publicat filmarea emoționantă pe contul ei de TikTok.

@bernadettebrn1???? Baby ##foryou ##foryoupage ##viral ##iloveyou ##mybaby ##angel @albuphilip♬ sunet original – Bernasvlog

Nu rata: Scandal monstruos în direct, la Kanal D! Două concurente de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaie

Berna și Philip Albu s-au despărțit în toamna anului trecut

În urmă cu câteva luni, Berna și Philip Albu au decis să meargă pe drumuri separate chiar dacă se logodiseră. Fosta concurentă de la “Puterea Dragostei” a mărturisit la acea vreme că partenerul său nu a sprijinit-o după ce și-a făcut operația de implant mamar.

“Philip, după două zile în care m-a ajutat, nu a mai avut chef să facă nimic. Mă trezea dimineața și apoi se întorcea acasă, seara târziu, chiar noaptea. Zicea că e la sală, că e ocupat, doar ca să se scuze că nu vrea să petreacă timpul cu mine și să mă ajute. Mi-a spus și medicul că o perioadă trebuie să mă ajute cineva petru că nu am voie să fac efort după ce mi-am pus silicoane, dar Philip nu a avut chef. Așa că am plecat de la noi de acasă, am plecat la mine, la Târgu Mureș”, a declarat Berna la acea vreme pentru jurnaliștii publicației wowbiz.ro.

Ulterior, ea a mers în emisiunea prezentată de Teo Trandafir și a povestit: “În ultima perioadă nu ne-am mai înțeles și au intervenit toate geloziile posibile si din partea mea si din partea lui. Când intervine gelozia se duce totul. Am participat la multe evenimente si din toate s-au adunat lucruri mărunte. Priviri și din partea mea, și din partea lui. Eu sunt o fire foarte geloasă. El este la fel. Nu eram așa, în casa «Puterea Dragostei» eram foarte fericiți, unul pentru altul, telespectatorii au văzut. Eram un cuplu superb. Din momentul în care am ajuns acasă, s-a produs o ruptură. Dacă aș ști, v-aș spune. Totul s-a întâmplat încetișor. De înșelat nu este vorba, dar sper să nu fie asta problema. Încă îl iubesc pe Philip”.

Bernadet Tebrn și Philip Albu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale reality show-ului care se filmează în Istanbul. Originară din Târgu Mureș, blonda a participat în primul sezon de la “Puterea Dragostei” și a revenit și în al doilea. În prezent, cei doi tineri își fac planuri pentru bebelușul lor care va veni pe lume peste câteva luni.