Bercea Mondialu, amendat cu scandal: “Te rog eu frumos nu mă înjura. Eu te-am respectat pe tine…”

Publicat: 04/04/2020 | 16:01

Celebrul Bercea Mondialu e foc și pară! A fost oprit de Poliție și amendat pentru că nu avea declarația pe propria răspundere, pe care Ordonanța de Urgență dată de autorități a impus-o tuturor românilor. Bercea spune, însă, că avea documentul la el și a fost sancționat fără motiv. Discuțiile cu polițiștii care l-au oprit au fost filmate de fiul lui, aflat pe bancheta din spate a mașinii, iar CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vi le prezintă, în exclusivitate. (CITEȘTE ȘI: EI SUNT ELEVII-VOLUNTARI CARE ÎI AJUTĂ PE MEDICI. „ÎN VREMURI TULBURI, PUTEM PUNE ȘI NOI UMĂRUL LA…”)

Cine nu-l cunoaște pe Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu? Contoversatul om de afaceri a ieșit, ușor, din lumina reflectoarelor, dar asta nu înseamnă că nu-și conduce afacerile la Drăgănești-Olt, unde locuiește. Coronavirusul, devenit, între timp, pandemie, îi pune piedici lui Borcea. Nu mai poate ieși din casă după bunul plac, dar o face, din când în când, pentru a ”recolta” banii. Are câteva spații comerciale în Slatina, astfel că sâmbătă, 4 aprilie, și-a luat fiul și a plecat acolo, pentru a încasa chiriile. Și aici începe circul!

SIMONA HALEP ȘI-A FĂCUT PROVIZII, A URCAT LA VOLANUL UNUI BENTLEY BENTAYGA DE 250.000 € ȘI…

Bercea Mondialu s-a certat cu oamenii legii și a fost amendat

Bercea, oprit de polițiști la Drăgănești

La întoarcerea de la Slatina, chiar la intrarea în Drăgănești, a fost oprit de un echipaj de Poliție. Tonul discuțiilor este mult prea ridicat. Se ”aruncă” niște cuvinte neortodoxe, iar Bercea devine irascibil. “Te rog eu frumos nu mă înjura. Eu te-am respectat pe tine…”, spune, printre altele, Bercea. Se pare că se cunoaște cu unul dintre oamenii legii, după cum se poate vedea din filmulețul pe care CANCAN.RO vi-l prezintă. Bercea este amendat pentru că nu are declarația de ieșire din casă pe propria răspundere, dar el spune că a prezentat-o. Este anunțat că a fost amendat și că va primi sancțiunea acasă. (NU RATA: BILANȚUL DECESELOR PROVOCATE DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA A CRESCUT! SUNT 3.613 DE CAZURI DE INFECȚIE CU COVID-19)

Fiul lui Bercea Mondialu, cel care a filmat toată scena de pe bancheta din spate a autoturismului, povestește ce s-a întâmplat sâmbătă. ”Dimineața am plecat din Drăgănești spre Slatina, să luăm banii din chiriile de la spațiile comerciale pe care le avem acolo. Ne-au oprit jandarmi și polițiști, ne-au legitimat, am fost în regulă și ne-au lăsat să plecăm. Când am ajuns la Drăgănești, am fost opriți, din nou, de mascați și de polițiști. L-au înjurat pe tata, i-au dat amendă, nu știu cât, desi avea declarația aia… I-au spus că o să-i trimită amenda prin poștă. Au controlat apoi mașina și-n portbagaj, și-n față, l-au pus să ridice capota… Da, știu că au voie s-o facă, dar nu aveam nimic de ascuns, nu știu…”, a declarat Constantin Anghel, fiul lui Bercea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)