Bella Hadid a apărut în sânii goi la Săptămâna Modei, de la Paris! Imaginile fac înconjurul internetului

Publicat: 02/03/2020 | 19:11

La vârsta de 26 de ani, Bella Hadid face furori cu fiecare apariție pe podium. În Săptămâna Modei de la Paris, celebrul model internațional a șocat publicul cu o apariție de senzație. Aceasta a purtat o rochie semnată Vivienne Westwood, care i-a dezvăluit bustul natural și impecabil în fața tuturor.

Bella Hadid a pășit pe podium într-o rochie de dantela, albă, transparentă total în zona sânilor, iar modelul american a uimit categoric prin lipsa unui sutien. Aceasta a purtat cu mândrie și fără inhibiție noua rochie a celebrei creatoare de modă de origine britanică.  În mod categoric, sânii perfecți ai brunetei au fost în centrul atenției pe Catwalk, iar fotografiile superbe cu vedeta vorbesc de la sine.

Aceasta a defilat pentru prezentarea colecţiei de toamnă-iarnă 2020, a celebrei creatoare de modă britanice Vivienne Westwood (78 de ani), în colaborare cu soţul său, Andreas Kronthaler (54 de ani).

Andreas Kronthaler, Bella Hadid și Vivienne Westwood

Modelul american a purtat o rochie din dantelă cu umeri înalți, inspirată din epoca Victoriană. În picioare, a avut o pereche de pantofi strălucitori, cu toc cui. La brâu, ținuta a fost accesorizată cu o sabie! Iar atitudinea de războinică a amuțit publicul din capitala Franței.

Nu este prima dată când Bella Hadid se dezbracă… de inhibiții

Faimosul model american a poza de nenumărate ori cu sânii… la vedere. Bella Hadid a fost protagonista unei campanii publicitare în cadrul căreia s-a îmbrăcat într-un fel în care cu siguranță a stârnit imaginația tuturor.