Belinda Owusu a publicat prima poză cu bebelușul: “Sunt în raiul lipsit de somn”. Actrița și Michael Mackin sunt împreună de 10 ani

Publicat: 15/04/2021 | 19:35

Belinda Owusu a publicat prima poză cu mica ei prințesă la aproape o lună de la nașterea care a avut loc în secret. Imaginea emoționantă a fost însoțită de un mesaj copleșitor scris de actrița britanică. Vedeta și partenerul său de viață, Michael Mackin, au o relație de 10 ani.

Belinda Owusu, prima poză cu fiica sa

În vârstă de 31 de ani, Belinda Owusu joacă unul dintre cele mai frumoase roluri din viața sa: acela de mamă! Înainte să nască în mare secret pe 22 martie, ea a dezvăluit pe Instagram că sarcina sa a ajuns la 40 de săptămâni. Iar în urmă cu câteva ore bune, fericita mămică a prezentat-o întregii lumi pe fiica sa, după cum puteți vedea în imaginea din dreapta colajului de mai jos.

“Pentru mine este o mânuță grasă”, a scris actrița pe fotografia și a pus și patru săgeți albe care duc spre brațul drept al fiicei sale. Proaspăta mămică a mai notat pe poză: “#RaiulLipsitDeSomn” și “Iubirea vieții mele.

Actrița Belinda Owusu a devenit mămică la sfârșitul lunii trecute, însă, abia în urmă cu câteva ore, ea a publicat prima poză cu mica ei prințesă © Instagram

Vezi și: Sora lui Zayn Malik este însărcinată din nou! Safaa a născut primul copil în urmă cu 1 an și 2 luni

Belinda Owusu este cunoscută pentru rolul personajului Libby Fox jucat în “EastEnders”, dar și pentru cel din serialul “Holby City”. În martie, vedea a apărut ultima dată în cunoscuta dramă și nu se știe dacă va reveni sau nu pe platourile de filmare după încheierea concediului de maternitate.

Îndrăgita vedeta britanică va împlini 32 de ani luna aceasta, mai exact pe 19 aprilie. Belinda Owusu și partenerul ei de viață, Michael Mackin, și-au început povestea de iubire în urmă cu un deceniu.

Sursa foto: Instagram / immab (Belinda Owusu)