Bebino vrea la mama! Motivul este…

Publicat: 29/01/2020 | 22:56

Celebrul interlop Marius Alecu, supranumit Bebino, liderul Clanului Sportivilor, s-a adresat instanței de judecată pentru a-i fi schimbată adresa la care să execute arestul la domiciliu. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat toate detaliile noului proces. (VEZI ȘI: BEBINO A FOST PLASAT ÎN AREST LA DOMICILIU. CURTEA DE APEL BUCUREȘTI I-A ANULAT MANDATUL DE ARESTARE PREVENTIVĂ EMIS DE TRIBUNAL)

Potrivit unor surse judiciare, apărarea lui Bebino a explicat magistraților Tribunalului București că, în acest moment, pentru transportarea interlopului, în mod constant, la spital, în scopul îngrijirii rănilor, sunt necesare o ambulanță și două echipaje de poliție.

Bebino ar fi mai bine îngrijit de mama lui, acasă la ea

Astfel, mai susțin apărătorii lui Bebino, dacă clientul lor ar fi mutat să execute arestul la domiciliu în locuința mamei sale, acest efort al autorităților ar fi diminuat, pentru că femeia s-ar ocupa parțial de îngrijirea rănilor interlopului. În acest moment, Bebino execută la adresa din buletin pedeapsa pe care i-a dat-o Curtea de Apel București.

De ce s-au opus procurorii

În replică, procurorii au cerut, potrivit surselor citate, ca Bebino să fie menținut la domiciliul actual. Opoziția Parchetului a venit pe motiv că mama interlopului ar locui într-o zonă de unde, atunci când Bebino ar trebui adus la spital, se trece obligatoriu prin comuna Berceni, loc de baștină al mai multor membri din Clanul Sportivilor.

Instanța a rămas să soluționeze cererea lui Bebino, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă va ține la curent cu toate noutățile care apar în acest caz.

Bebino ar suferi de cancer

Bebino, la scurt timp după ce a ajuns la spital

Din documentele care au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România, reiese că Marius  Alecu, temutul interlop de 27 de ani cunoscut drept Bebino, ar suferi de o boală extrem de gravă. Se pare că acest lucru a ieșit la iveală la scurt timp după ce tânărul a ajuns, ”tranșat”, la urgențe. Medicii, care au făcut tot posibilul să-i salveze viața interlopului, ar fi făcut descoperirea șocantă. (CITEȘTE AICI: CE AU GĂSIT MEDICII DE LA URGENȚĂ CÂND LAU ”DESCHIS” PE BEBINO)

”Apărătorul ales al inculpatului Alecu Emil Marius, având cuvântul, a învederat faptul că inculpatul suferă de un cancer la picior, depistat prin examenul prin care a fost externat, pentru care i s-a recomandat RMN”, se arată în documentele consultate de Departamentul Anchete Speciale (D.A.S.) al CANCAN.RO. 

Ambuscada de pe Șoseaua Petricani

Din aceleași documente reiese că avocatul lui Bebino a susținut că acesta ar fi fost atras în ”Groapa” de pe Șoseaua Petricani de către Cezar Petcu, zis Joe, printr-un tertip. Joe și-ar fi cumpărat o mașină nouă și intenționa să celebreze acest eveniment. Apărătorul interlopului a arătat că Bebino s-a deplasat la adresa indicată de Cezar Petcu cu un taxi, iar dacă ar fi avut intenția să pregătească o agresiune sau să facă un scandal ar fi avut nevoie de o mașină cu care să fugă de la locul faptei.

”Acest individ a premeditat/provocat această întâlnire şi a stabilit un loc de întâlnire pe teren propriu, în care l-a atras pe inculpatul/parte vătămată Alecu Marius. Iniţial, la primele ore ale dimineţii, în jurul prânzului îi trimite captură foto cu maşina pe care şi-a achiziţionat-o, ceea ce se coroborează cu declaraţia inculpatului dată la această dată în faţa instanţei de judecată.  (NU RATA: MAMA BOXERULUI CARE L-A TĂIAT PE BEBINO SE TEME DE RĂZBUNAREA ”BERCENARILOR”)

Bebino, rănit grav, a scăpat cu viață fugind

Ulterior, seara, văzând că, totuşi, Alecu Marius nu mai dă nici un semn şi nu mai doreşte să se întâlnească, nu mai caută acest dialog cu el, revine cu mesaje în jurul orelor 20,00, seara. Inculpatul Alecu Marius îi spune locaţia în care se află, la OMV Berceni, la cumătrul său, după care acest Cezar Petcu îl cheamă pe Șoseaua Petricani (îi spune adresa), adresă la care inculpatul se deplasează însoţit de prietenul său, la ora 21,02. Ajunge, aşa cum a declarat inculpatul Alecu, cu un taxi, însoţit de o persoană.

Întrebarea este că, dacă acesta voia să pregătească o agresiune sau să facă un scandal, nu se ducea însoţit de o singură persoană şi nu într-un taxi, ci ar fi trebuit să aibă la dispoziţie un mijloc locomotor cu care să poată fugi, eventual, după ce face vreo potenţială infracţiune şi însoţit de mai multe persoane”, se mai arată în documentele obținute de  D.A.S.

Filmul măcelului

La locul întâlnirii s-ar mai aflat 8-10 persoane, de care Bebino nu s-ar fi speriat, pentru că petrecuseră Revelionul împreună.

„Inculpatul s-a dat jos din taxi însoţit de prietenul său, nu s-a speriat de persoanele aflate acolo pentru că în urmă cu șase zile petrecuseră Revelionul împreună, i-a salutat, l-a întrebat pe Petcu Cezar unde este maşina şi s-a trezit lovit. Aşa a declarat inculpatul Alecu şi nu o spune doar el”, se mai arată în documentele D.A.S.

Avocatul interlopului a mai susținut în fața judecătorilor că unul dintre prietenii lui Cezar Petcu ar fi sărit în ajutorul lui Bebino și din această cauză s-ar fi ales, la rândul său, cu răni destul de grave. Prietenul lui Joe ar fi susținut că a fost înjughiat cu un briceag negru. (CITEȘTE ȘI: TEMUTUL BEBINO, LA UN PAS SĂ DECLANȘEZE RĂZBOIUL ÎN VIAȚA DE NOAPTE A CAPITALEI! A INTRAT ÎN BAMBOO DE REVELION ȘI…)

”Declaraţia lui I. F. este singura în care se menţionează faptul că Alecu l-ar fi tăiat. Acesta spune că s-a trezit pe jos între picioarele lui Bebino, apoi în câteva secunde «m-a tăiat cu un briceag negru». Nu avea cum să îi pună în spate lui Cezar Petcu a doua tentativă de omor pentru că, din greşeală l-a tăiat pe acesta deşi erau prieteni şi făceau parte din acelaşi cerc comun.

Acesta s-a speriat pentru că, probabil, mai are un gram de raţiune şi de umanitate, şi când l-a văzut pe acest om tăiat cu macete şi cu cuţite s-a aplecat în dorinţa de a-l proteja. Și atunci, din greşeală, Cezar Petcu, prietenul său, l-a tăiat şi pe el”, se arată în documentele D.A.S.

Joe a invocat în apărare chiar imaginile de pe camerele de supraveghere

Cezar Petcu, zis Joe, acuzat că l-a ”masacrat” pe Bebino, liderul Clanului Sportivilor din zona Berceni

Măcelul declanșat între Joe și Bebino, în 9 ianuarie, în zona Tei-Toboc din Capitală, este, în continuare, investigat de oamenii legii. Luni, 27 ianuarie, a mai fost reținut, pentru tentativă de omor, un complice al nepotului celebrului Napoleon de la Dinamo. (CITEȘTE AICI: MOHAMED, COMPLICELE LUI CEZAR PETCU, S-A PREDAT LA POLIȚIE! ESTE ACUZAT DE TENTATIVĂ DE OMOR DUPĂ CE…)

În documentele obținute de CANCAN.RO, se mai arată că avocatul lui Cezar Petcu, zis Joe, a cerut instanței să respingă arestarea preventivă a clientului său, din simplul motiv că nu el l-ar fi „tranșat” pe Bebino. „Apărarea a solicitat a se observa că, din imaginile camerelor de supraveghere, nu rezultă faptul că inculpatul Petcu Cezar Roberto este cel care a lovit persoana vătămată şi nici din alte probe administrate până la acest moment procesual nu rezultă acest lucru”, este un pasaj important din documentele citate. (VEZI ȘI: NEPOTUL LUI NAPOLEON DE LA DINAMO A CERUT ”CAMERELE DE SUPRAVEGHERE” ÎN APĂRAREA LUI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)