Bebino, șmecher și pe targă! Judecătoarea care a decis arestarea interlopului se teme pentru viața ei

Publicat: 21/01/2020 | 13:27

Marius Alin Alecu, temutul interlop de 26 de ani cunoscut drept Bebino, a reușit să bage spaima în magistrați! Adus astăzi în fața instanței pe targă, membrul clanului Sportivilor a făcut-o pe judecătoarea care a decis să fie arestat, să se teamă pentru viața ei. 

Bebino a ajuns astăzi în fața magistraților, acolo unde a reușit să bage spaima în judecătoarea care a decis ca acesta să fie arestat. Adus cu targa, dar îmbrăcat de la Dolce&Gabbana, Bebino li s-a părut periculos oamenilor legii, chiar și într-o astfel de condiție.

Antena 3 informează că judecătoarea cu pricina a mărturisit în sala de judecată că se teme pentru viața ei. Tot sursa citată mai detaliază că s-ar putea să fie vorba chiar de magistratul care a emis mandatul de arestare preventivă în care era specificat numele liderului Clanului Sportivilor. Măsurile au fost luate imediat după ce Bebino și Joe, pe numele său real Cezar Petcu, s-au răfuit ca în filme, iar în urma scandalului, amândoi au ieșit șifonați.

Imediat după confruntare, Bebino a contestat măsura arestului preventiv, iar judecătorii au rămas în pronunțare. După confruntarea sângeroasă în care a fost implicat, Bebino a fost dus de urgență la spital, acolo unde medicii i-au acordat îngrijiri de specialitate.

Și Cezar Petcu, rivalul de moarte al lui Bebino s-a ales cu răni serioase în urma conflictului, însă King Kong din Berceni a ieșit mult mai șifonat decât membrul Clanului Țiganilor.

Citește și...