Bebino și-a petrecut ziua de naștere în spital. Ce s-a întâmplat cu amicii care au încercat să intre în salonul lui

Publicat: 14/01/2020 | 10:56

Temutul interlop Bebino, care a fost, recent, ”tranșat” de nepotul celebrului Napoleon, și-a petrecut ziua de naștere pe patul de spital. Sâmbătă, acesta a reușit să vorbească și chiar să se ridice din pat. Apropiații au încercat să intre în salonul unde bărbatul se recuperează, dar nu au avut succes.

(NU RATA: NEPOTUL CELEBRULUI NAPOLEON S-A PREDAT AUTORITĂȚILOR)

Mai mult, unii dintre prietenii lui Bebino au fost ridicați de oamenii legii și duși pentru audieri la Poliția Capitalei, potrivit spynews.ro. Acolo au fost întrebați de măcelul care a avut loc la finalul săptămânii trecute.

Răfuială sângeroasă!

Bebino, liderul Clanului Sportivilor din zona Berceni, și Cezar, membru al Clanului Țiganilor, s-au războit sângeros, mai ceva ca-n filmele horror, zilele trecute, într-un loc ales aleatoriu, pe Șoseaua Petricani. Potrivit surselor noastre, discuțiile purtate de cei doi la telefon, Bebino și Cezar, duceau către altceva, nu înspre măcelul care a zguduit lumea interlopă.

(VEZI: BEBINO I-A DAT “INTERVAL” CELEBRULUI BIBILOI ȘI L-A RĂPUS SUB UN POTOP DE PUMNI)

Bebino l-ar fi pocnit pe Cezar în figură, în timp ce discutau. Atunci, gașca lui Cezar și-ar fi scos arsenalul din mașină: topoare, săbii, cuțite. Și a atacat. Chiar Cezar l-ar fi lovit cu o macetă în cap pe Bebino. Apoi, găștile s-au încins. A fost baie de sânge! Duși de urgență la spital, unul la Floreasca, altul la Sf. Pantelimon, cei doi au fost imediat băgați în operații. Bebino a avut cel mai mult de suferit, fiind, practic, acoperit de răni. Un deget îl pierduse pe câmpul de luptă, iar un altul a fost salvat, in extremis, de medici.