Bebino, liderul Clanului Sportivilor, măcelărit în plină stradă! Bătăușul are legătură cu clubul Dinamo

Publicat: 10/01/2020 | 15:25

Marius Alin Alecu, cunoscut drept “Bebino”, a pățit-o rău, în plină stradă! A căzut victimă Clanului Țiganilor. Potrivit libertatea.ro, liderul Clanului Sportivilor are mai multe degete amputate, toracele tăiat și tendoanele de la mâini secționate. A fost transportat de urgență la Spitalul Sfântul Pantelimon din București, unde este internat sub pază.

Cel care l-ar fi altoit pe Bebino ar fi nepotul lui Napoleon Gheorghe, antrenorul echipei de box a clubului Dinamo. Acesta este căutat de poliție. Dosarul a ajuns acum la Parchetul de pe lângă Tribunalul București și cercetările continuă.

Conflictul mocnea de ceva vreme după ce Bebino i-ar fi reproșat lui Cezar Petcu, zis Joe, un fost boxer care locuieste în Colentina, că s-a ridicat prea mult și că are pretenții de șmecher. În acest context, i-ar fi cerut o sumă de bani. Trecut prin viață, cu multă experiență în bătăile de stradă, Joe s-a prefăcut intimidat și i-a întins o cursă adversarului său.

De fapt, nu a inventat apa caldă. este o strategie des întâlnită. A fost de acord să-i achite o parte din bani și l-a chemat să-i facă plata. În realitate, știa foarte bine ce are de făcut. Și-a luat sabia și înssoțit de mai mulți prieteni, l-a așteptat pe Bebino la locul de întâlnire, care fusese ales de „bercenari” într-un loc public, tocmai pentru a evita un eventual conflict violent.

Numai că Joe și oamenii săi nu au ținut cont de camerele de supraveghere. Bebino a venit cu o mașină, însoțit de câțiva prieni, iar imediat după ce au coborât din autotusim, au fost luați la bătaie. Potrivit unor martori, într-o primă fază, cel supranumit King Kong din Berceni, ar fi făcut față și părea că balanța înclină în favoarea lui. Evenimentele au degenerat și mai tare, după ce ambele tabere au scos armele albe pe care le aduseseră cu ei, iar bataia s-a transformat într-un carnagiu.

Cu cuțitul în mână, Bebino l-a înjunghiat pe un tânăr, rănindu-l foarte grav, însă a căzut, la rândul său, sub sabia lui Joe, care l-a lovit cu sete, de mai multe ori. Încercând să se apare, acesta și-a pierdut un deget, care efectiv a zburat și rătăcit undeva între mașinile parcate, în timp ce un al doilea deget a rămas agățat în piele.

O a doua lovitură, i-a despicat spatele. În același timp, un alt bărbat, din brigada lui, a fost străpuns cu un cuțit și s-a prăbușit pe caldarâm. Toate victimele au ajuns de urgență la Spitalul Colentina, unde în scurt timp s-au adunat zeci de apropiați ai răniților. Pentru Bebino au venit, în afară de tatăl său, Joe, nașul său de cununie Robert Nica, Mircea Nebunu, dar și alți membri marcani ai grupării Sportivilor.

Pentru a preveni un al doilea măcel, la fața locului au intrevenit, în forță, trupele speciale ale Poliției Capitalei, iar mai multe persoane aflate în curtea sputalului au fost ridicate. Atât Cezar Petcu, cât și Bebino, sunt acum acuzați de tentativă de omor, însă ancheta este abia la încept, urmând să fie identificate toate persoanele care au participat la conflict.