Bebino i-a ”dat interval” colosului Sandu Lungu! Avem detaliile de ultimă oră

Publicat: 14/12/2019 | 23:03

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezenta, în exclusivitate, la mijlocul lunii iulie, scenele de luptă, care – chiar dacă au durat doar câteva secunde – au stabilit șeful zonal al Clanului Sportivilor. Bebino l-a răpus pe Bibiloi, în fața a 200 de ”spectatori”. Acum, se pregătește lupta secolului: Bebino, zis King Kong, l-a provocat pe celebrul Sandu Lungu, supranumit Muntele Bihorului! Avem detaliile, tot în exclusivitate.

Mult timp au curs poveștile, unele înflorite, altele, simple și concrete, despre marea răfuială dintre Bebino și Bibiloi. Fiecare cu idolul lui, cert e că Bebino își asigurase în acea zi călduroasă de iulie supremația în rândul Clanului Sportivilor, în zona lui de acțiune a Capitalei. Șefia i s-a urcat, oarecum, la cap lui Bebino, care a început să provoace pe oricine, din lumea interlopă. Situație în care câțiva dintre liderii unor grupări s-ar fi simțit amenințați. Astfel, prin intermediul unuia dintre ei, Joe, tatăl celui supranumit King Kong, a luat la cunoștință ce i se pregătește fiului său, dacă va continua cu aroganțele. Anume, se va forma o brigadă care, lesne de înțeles, îi va trage lui Bebino o bătaie soră cu moartea. (VEZI AICI: LUPTA CU PUMNII GOI, LA DELTA VĂCĂREȘTI, CÂND BEBINO L-A SPULBERAT PE BIBILOI)

Bebino l-a provocat pe Sandu Lungu, ”Muntele Bihorului”, dar a cerut ca lupta să fie pe reguli de kickboxing

Bebino l-a provocat pe Sandu Lungu: pe reguli de kickboxing

Mesajul clar și dur i-a fost imediat transmis lui Bebino, care a lăsat-o mai moale, dar s-a și simțit, în același timp, ”exilat” din lumea pe care o cucerise nu cu mult timp în urmă. Sau, pe scurt, a intrat într-un con de umbră! Iar el, celebrul Bebino, care a cutremurat lumea interlopă cu ”recitalul Biliboi”, din Delta Văcărești, nu a suportat. Nici amenințările, nici faptul că ar fi ieșit, ușor, ușor, din peisaj. Așa că a făcut marea mutare. (NU RATA: RITUAL MAFIOT ÎN MIEZ DE NOAPTE LA CÂRCIUMA LUI GABI GRASU)

”King Kong” a ales duelul perfect pentru a deveni, cu adevărat, ”greul-greilor”. L-a provocat la luptă pe nimeni altul decât campionul de MMA, Sandu Lungu! O luptă în ring cu ”Muntele Bihorului”, dar pe reguli de kickboxing. Asta pentru că, spun sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Bebino a recunoscut că nu ar avea nicio șansă în varianta MMA, acolo unde Lungu este as. Dacă Lungu acceptă, atunci omul care l-a făcut praf pe Bibiloi va avea un mare câștig de imagine, nu mai spunem dacă ar ieși victorios din ring. (CITEȘTE ȘI: BEBINO, SCENE ULUITOARE ÎNTR-UN CLUB DE FIȚE DIN CENTRUL VECHI DIN BUCUREȘTI)

Sandu Lungu, ”ucigător” la ultimul meci de kickboxing

Sandu Lungu este un luptător specialist în MMA, tocmai de aceea Bebino a cerut, atunci când l-a provocat pe ”Muntele Bihorului”, să se bată în ring pe reguli de kickboxing. Doar că Lungu tocmai a obținut o victorie zdrobitoare în urmă cu două săptămâni, când a avut loc gala Colosseum Tournament XVII. Orădeanul de 45 de ani l-a învins, prin KO, în prima repriză, pe Bradosti Bradost. Asta după ce l-a pus la podea de trei ori consecutiv (adică la primul schimb de pumni după ce englezul a fost numărat)!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)