Bebino, avertisment pentru cei care nu-i dau pace: „O pun pe mama să vă bată, că eu v-am bătut destul”

Publicat: 08/05/2021 | 11:05

Marius Emil Alecu, alias Bebino a scăpat de arestul la domiciliu și a fost plasat sub control judiciar, ceea ce înseamnă că trebuie să se supună în continuare unor reguli. Dar asta nu-l face să fie „înțelegător” cu cei care răspândesc barfe despre el. Tocmai de aceea, Bebino le-a transmis un mesaj. 

În atenția Liderului Clanului Sportivilor a ajuns o informație potrivit căreia cineva ar fi venit la el acasă să-l amenințe. Nimic mai fals, spune acesta! Enervat la culme, Bebino a făcut un video în care le-a transmis acelora care nu-și văd de viața lor un mesaj:

„Am un info pentru toți youtuberii ăștia, care vehiculează informații greșite despre mine. Acum opt ore s-a pus un videoclip pe Youtube precum că ar fi venit cineva la mine la poartă. Nu a venit nimeni la mine la poartă, că dacă venea îl rupea mama cu bătaia.

Și, în legătură cu șmecherii ăștia de catifea, stați @##R% cuminți că o pun pe mama să vă bată. Mama e numărul 1 pe Berceni. Sunteți proști la cap?! Vă bate mama de vă usucă. Ce dracu, ați luat-o razna? Ce să vă bat eu, vă bate mama! Ați înnebunit la cap? V-am bătut ani de zile la rând, de generații v-am bătut. Acum, o pun pe mama să vă bată că aveți aceeași vârstă ca ea. Dacă aveți ceva de spus, spuneți-mi mie, nu mai spuneți  pe la ziare …”, este mesajul transmis de Bebino pe rețelele de socializare.

VEZI ȘI TEMUTUL BEBINO,“PSIHO-PARTY” CU O STRIPTEUZĂ TOP DE LA BUDDHIST

Bebino, ținta unui atac mafiot

În urmă cu ceva timp, un fost boxer, cunoscut în cartier sub numele de „Tyson”, a mers, înarmat cu un topor, la poarta casei părintești ale lui Bebino, din Berceni. Bărbatul i-a ”invitat” afară atât pe interlop, cât și pe tatăl acestuia ca să-și regleze conturile.

Bebino a chemat de urgență polițiștii, iar fostul boxer a plecat înainte să ajungă oamenii legii. Bărbatul înarmat, însă, avea în plan să-i lovească pe amândoi.

„Am luat un topor mare cât mine. Cu el m-am dus la poarta lor. Nu a ieșit niciunul. În schimb, au sunat la 112. Dădeam cu toporul în poartă când am auzit sirenele și am plecat”, a spus Tyson pentru Spynews.

Atât Bebino, cât și tatăl său au mers la secția de Poliție 26 din Capitală și au deplus plângere. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru amenințare, iar timp de trei zile au păzit locuința.

CITEȘTE ȘI JOE, „MĂCELARUL” LUI BEBINO, CERE SĂ FIE ELIBERAT DIN ÎNCHISOARE PE MOTIVE DE BOALĂ, ÎNSĂ A REFUZAT EXPERTIZA MEDICO-LEGALĂ

Sursă foto: captură video Antena 3