Bebino a aflat pe patul de spital că un afacerist i-a depus plângere pentru o bătaie într-un club!

Publicat: 13/01/2020 | 23:36

Temutul interlop Bebino, care a fost, recent, ”tranșat” de nepotul celebrului Napoleon, a fost și protagonistul unui incident violent care s-a petrecut pe litoral. „King Kong” din Berceni l-ar fi agresat pe un renumit afacerist din București, iar recent a aflat că este anchetat pentru acest episod. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii halucinante. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU BEBINO DUPĂ CE A FOST ”TRANȘAT)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte șocante legate de un incident violent în prim-planul căruia s-a aflat temutul interlop Bebino.(NU RATA: NEPOTUL CELEBRULUI NAPOLEON S-A PREDAT AUTORITĂȚILOR)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în luna august a anului 2019, Bebino – interlopul care a fost ”măcelărit” cu aproape 20 de lovituri de sabie – l-ar fi bătut crunt pe un vestit afacerist din Capitală. Din câte se pare, incidentul violent s-a petrecut în clubul Crazy din Mamaia.

La scurt timp după agresiune, omul de afaceri bucureștean a depus o plângere la Poliție. „King Kong” din Berceni n-ar fi dorit ca incidentul să fie anchetat de oamenii legii și ar fi încercat să-l convingă pe afacerist să retragă plângerea. Dar, din câte se pare, interlopul nu a avut putere de convingere și n-a reușit să își înduplece victima ca să renunțe la demersurile legale. Așa că, recent, când se afla pe patul de spital, „King Kong” din Berceni a aflat că este cercetat si pentru scandalul de pe litoral. (VEZI: BEBINO I-A DAT “INTERVAL” CELEBRULUI BIBILOI ȘI L-A RĂPUS SUB UN POTOP DE PUMNI)

Bebino este cercetat și pentru bătaia din club

Răfuială sângeroasă!

Bebino, liderul Clanului Sportivilor din zona Berceni, și Cezar, membru al Clanului Țiganilor, s-au războit sângeros, mai ceva ca-n filmele horror, zilele trecute, într-un loc ales aleatoriu, pe Șoseaua Petricani. Potrivit surselor noastre, discuțiile purtate de cei doi la telefon, Bebino și Cezar, duceau către altceva, nu înspre măcelul care a zguduit lumea interlopă. (NU RATA: ULTIMUL MESAJ TRIMIS DE CRISTINA ȚOPESCU)

Bebino l-ar fi pocnit pe Cezar în figură, în timp ce discutau. Atunci, gașca lui Cezar și-ar fi scos arsenalul din mașină: topoare, săbii, cuțite. Și a atacat. Chiar Cezar l-ar fi lovit cu o macetă în cap pe Bebino. Apoi, găștile s-au încins. A fost baie de sânge! Duși de urgență la spital, unul la Floreasca, altul la Sf. Pantelimon, cei doi au fost imediat băgați în operații. Bebino a avut cel mai mult de suferit, fiind, practic, acoperit de răni. Un deget îl pierduse pe câmpul de luptă, iar un altul a fost salvat, in extremis, de medici.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)