Bătrâna din imagine are cont pe Facebook și pe Instagram, dar se duce la WC în curte. Povestea fabuloasă din spatele imaginilor realizate într-un sat din România

Publicat: 07/12/2019 | 10:43

Internetul a ajuns în 44 % dintre gospodăriile din mediul rural. Însă, atunci când vine vorba de utilități, stăm foarte, foarte prost. Spre exemplu, toaletă și apă curentă au doar 10 % dintre casele de la sate. De asemenea, doar 7 % dintre locuitorii de la țară sunt conectați la rețeaua de gaze.

Comuna Cuza Vodă este cel mai bun exemplu. Aici, mulți dintre săteni au internet, însă merg la WC în curte, potrivit a1.ro. Sunt conectați la rețelele de socializare, cum este cazul bătrânei din imagine. Aceasta are cont de Facebook și pe Instagram, dar își face nevoile într-o toaletă improvizată.

VEZI AICI: INTERZIS LA WC ÎN FUNDUL CURȚII! AMENZI USTURĂTOARE PENTRU CINE ÎNCALCĂ NOUA LEGE

Pe ulițele din comuna aflată la aproximativ 10 kilometri de Iași, răsună ultimele hit-uri de pe Youtube. Asta pentru că internetul reprezintă singurul lucru de care se pot localnicii. Drumurile asfaltate, apa curentă și canalizarea reprezintă, încă, un vis pentru aceștia.