Bătrân tâlhărit de un tânăr de 20 de ani. Tupeu fără margini: i-a furat în două rânduri banii

Publicat: 20/12/2020 | 15:50

Tupeu fără margini pentru un tânăr din Argeș. A intrat de două ori în casă peste un bătrân pe care l-a tâlhărit. I-a luat omului toți banii pe care îi avea în casă pentru masa de sărbători. Tânărul de 20 de ani a fost reținut astăzi.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au reţinut un tânăr de 20 de ani, din Moşoaia. Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii decembrie, tânărul ar fi pătruns fără drept în locuința unui vecin, și profitând de vârsta înaintată și starea sa de sănătate, ar fi sustras prin ameninţări şi acte de violenţă, în două rânduri, câte 250 de lei. (CITEȘTE ȘI: FĂRĂ PIC DE RUȘINE! GICĂ, UN MINOR DIN BÂRLAD, ȘI-A TÂLHĂRIT PROPIA MAMĂ PENTRU A JUCA LA PĂCĂNELE)

Bătrânul a fost șocat de cele întâmplate, mai ales că după prima tâlhărie, tânărul s-a întors și a intrat din nou peste el. Inițial, bătrânul le-a spus polițiștilor că ar fi fost violat de tânăr, dar faptele nu s-au confirmat.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. Tânărul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti în faţa instanţei, iar Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventive pentru 30 de zile.

(VEZI ȘI: O PERSOANĂ DIN BRAȘOV A FOST JEFUITĂ ȘI APOI UCISĂ! SUSPECTUL ESTE O TÂNĂRĂ DE 18 ANI)